Међутим, иако се у Америци баве послом који нема везе са филмом, глуме се обоје никада нису одрекли.

Фото: Предраг Митић

 

 

- Могу да кажем како сам заљубљенији у своју жену данас него што сам то био некад. Наш однос је подједнако узбудљив као што је био и онда, што не значи да неком другом нисмо и те како досадни. Тих деведесетих гледао сам Снежану на филму и био сам фасциниран њеним талентом и лепотом. Према њој сам имао однос као према нечему недохватљивом и недодирљивом. Занимљиво је да се нешто слично десило и мом оцу, само што је он тада већ био у браку.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Bogdanovic (@snezib)

- Наиме, њему је једна од глумица с којом је још као клинац сањао да ради била Ава Гарднер и 1974 и 1975. позвао га је агент из Рима и рекао да има сценарио за њега. Када је чуо да игра Ава, одговорио је: У реду, прихватам, ако она игра, ја радим. Није желео ни да види сценарио. Тако је Снежана била моја Ава Гарднер. И ја сам улогу прихватио не читајући сценарио, а када сам добио текст и схватио да играм Ларија, њеног пријатеља, а не главног дасу, био сам мало тужан. После сам увидео да то није лоше јер је то отворило неке друге могућности за дружење - рекао је Уликс Фехмиу пре неколико година.

Фото: Предраг Митић

 

 

Снежана Богдановић и Уликс Фехмију имају ћерку Нику, која је завршила је међународне односе и људска права, али ради у филмској индустрији. Она, наиме, пише сценарија и режира кратке филмове у Њујорку, а уз то је радила и као модни фотограф и асистент уредника на више различитих пројеката како у Србији, тако и у Њујорку.

(Стори)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".