Шта ће се десити са Наташом и малом Идом? Зашто је Наташа отишла у посету у санаторијум? У коме се крије Капетан сад кад је Митар мртав? Киме господари Црни Војвода само су нека од питања која муче гледаоце.

Фото: Јутјуб принтскрин/Фирефлy Продуцтионс

 

У деветој епизоди кућу Наташине тетке опколила је полиција, очигледно је да су дошли по Иду. 

Владимир је дошао да поднесе извештај. Знамо да он није капетан, па је можда, дошао да рапортира управо капетану. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Фирефлy Продуцтионс

 

Видимо и бесног Банета како и ломи ствари у полицији.  Бане бесни јер не зна где су одвели Иду. Владимир га позива и каже му како има информацију где се налази девојчица.

Ида се преображава у последњој епизоди. Стиже Црни Војвода!

Да ли је Митар убио Тихона и да ли ће Наташа добити одговоре које тражи остаје да видимо. Биће узбудљиво!

Фото: Јутјуб принтскрин/Фирефлy Продуцтионс

 

Радња серије почиње у малом месту у источној Србији где Митар, иначе миран и благ човек, изненада и на бруталан начин убија дванаесторо својих комшија. Покушавајући да расветле мотиве злочина, Петар, припадник безбедносне агенције и инспектори Томић и Благојевић позивају Наташу, реномираног психолога, да као судски вештак утврди да ли је Митар психички оболео или се иза злочина крије неки други мотив. На пут разоткривању мистерије иза овог злочина стају многи људски, али нељудски фактори који ће уздрмати све окупљене око бруталних убистава. Да ли је у питању болест, магија или религија? Шта се крије иза приче која носи назив по старом влашком обреду?

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".