Јелена је истакла да је са огромном посвешћеношћу приступила лику и да се трудила да на најбољи могући начин изнесе лик жене која се бори за своје дете.

- Наташа је једна веома остварена жена у смислу да се изборила за све своје позиције у животу. Од школе, посла, призната је у друштву, тражена, остварила се и као мајка, мужа је склонила јер је тако хтела. Наставила је са њим неки полу секси однос, јер је такође, тако хтела. Можемо рећи да је неко ко на изглед држи све конце у рукама и зато је веома занимљиво било радити њу. Мада већ од друге епизоде креће њен суноврат и брисање свих њених стамених штикли на којима је стајла. Као нека шпицаста каријатида која као воштана фигра почне да се топи до последње епизоде, малтене постане капљица воде - објашњава Јелена.

Фото: В.Данилов

 

Она не крије да постоје моменти у њеном приватном животу када постаје сујеверна и са одређеном мантром покушава да се одбрани од невидљивих сила.

- Радила сам на томе да немам баш ништа од чега би била зависна, као морам ово урадити пред излазак на сцену или у неком моменту у животу. Мислим, имам неки обичај, то није сујеверје, већ ето тако, да када ми се деси нешто ружно, шта год то било, да изговорим, сво зло с’тим - објашањава глумица која је сваку своју улогу веома пажљиво бирала.

Фото: Игор Маринковић

 

Током разговора дотакла се теме да ли у људском бићу постоји одређени непријатељ против ког се боримо:

- Ми се сви боримо мање више са тим неким разноразним демонима. Ја их зовем бештијама у себи и некако сматрам увек великом победном када успем да је угушим. Ту саксију када је пуна љутње, гнева, љубоморе, зависти погодно је тло да свашта израсте из тебе. Велика је лепота када успеш то да угушиш - искрена је Ђокићева која је потом додала да јој је било веома значајно што је радила на овој серији.

Фото: Игор Маринковић

 

- Што је задатак тежи и колико год тело намерно превариш да лучи неке непријатне ствари од адреналина и кортизона, а у исто време лучи допамине и серотонин, схваташ да то радиш због улоге. То је неки микс задовољства након неког тешког рада. Тако да, колико год је било тешко и колико си успео нешто што си желео, ти одлажиш срећан - поручује Јелена.

 

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".