Глумица Јелена Ступљанин пажњу јавности је привукла улогом у популарној серији "Лисице", две године после дипломирања на Факултету драмских уметности. Она је поново у у жижи интересовања јер је пажњу пубике привукла улогом Данијеле Благојевић у серији "Црна Свадба". 

Оно шта је јавност интригирало јесте њен љубавни живот са колегом Бојаном Димитријевићем. 

Њих двоје су своју љубав крунисали 2017. године крстарећи Дунавом у интимној атмосфери. Међу званицама тада су се нашли и неки од њихових колега као што су Снежана Богдановић, Горица Поповић, Уликс Фехмију, Никола Ђуричко, Милена Васић и други.

Недавно је за њихову годишњицу Јелена изјавила како је Бојан нешто најлепше шта јој се догодило. 

 

Димитријевића публика познаје по улогама у серијама као што су "Вратиће се роде, "Једини излаз", док Јелену имамо прилику да гледамо у серији која је доживела велику експанзију - "Црна свадба". 

Њих двоје се још нису остварили као родитељи, а недавно је глумица  причала да јој је оптерећујућа чињеница откуцавања биолошког сата и да ли ће жене успети све да остваре до одређених година:

Фото: Н. Скендерија

 

— То намеће друштво у којем смо одрасли, које нас формира. А то друштво чине и мушкарци и жене. У Србији постоје очекивања, бојазан шта ће настати или да ли ће постићи да се реализују неке слике употпуњеног живота, од онога шта ми мислимо да треба да буде. Односно шта су нам испричали да треба да буде. Гледајући млађе девојке које стасавају, мислим да се храбро носе са мушко-женским односима. Морамо да нађемо кључ према себи, а онда и према другима, да имамо више саосећања, емпатије, разумевања и стрпљења - изјавила је почетком године Јелена.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".