Глумац је говорио о својој улози, али и о односу са Славком Штимцем, који игра Митра.


- Томић је, пре свега, један опасно затворен тип, рекао бих стереотип полицајца, кад бисмо гледали америчку кинематографију. Он је нервозни полицајац који има своје проблеме. Међутим, трудио сам се да га браним и пронађем увек, условно, корен зла који носи у себи, односно нервозе... Иначе је комплексан лик - објаснио је Којо.

Фото: В. Данилов

 

- Славко је озбиљна легенда југословенског и светског филма. Радити и дружити се с њим је чиста поезија. Ми се не видимо две, три, пет или десет година и станемо код истог зареза и наставимо да комуницирамо о животу, литератури, филму и уметности. Штимац је, што би рекли верници, божји човек, много занимљив, образован, даровит и човек кога много волим - истакао је Никола.

Истиче, није сујеверан, али има један ритуал.

- Влашка магија је нешто што је вековима опстало код нас и о њој људи не знају много. Нисам сујеверан, нити имам, као Надал, неке ритуале. У ствари, имам. Увек све радим прво левом ногом. Устајем на леву ногу, обувам прво леву ципелу и негде сам добио то као несвесну радњу, јер ми тако боље почиње дан - признао је Којо.

- Не враћам се кад то не урадим, али је то мој мали ритуал - истакао је Никола.

Фото: Милена Анђела

Подсетимо, прича у серији "Црна свадба" почиње у селу у Источној Србији где Митар, иначе миран и благ човек, изненада и на бруталан начин убија дванаесторо својих комшија.

Покушавајући да расветле мотиве стравичног злочина, Петар, припадник безбедносне агенције и инспектори Томић и Благојевић позивају Наташу, реномираног психолога, да као судски вештак утврди да ли је Митар психички оболео или се иза злочина крије неки други мотив. Али тиме ће само откључати мистерију где се преплићу влашка магија и тајанствени центри моћи, у борби добра и зла која траје вековима.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".