Млад Месец и помрачење Сунца у Ваги следи 14. октобра. Наредни период је специфичан за људе који раде на себи, одличан је за избацивање негативних емоција кроз вежбе дисања, за психотерапију и разговор са психологом који ће нас ослободити лоших мисли и проширити наше капацитете. Помрачење Сунца у Ваги нас учи да без обзира на животне околности ми останемо добро сами са собом, да освестимо ту унутрашњу стабилност кроз рад на себи и духовни раст, а у комбинацији са младим Месецом све ово шаље јаке поруке сваком хороскопском знаку.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Током младог месеца у Ваги, Ован би могао да осети јасноћу у својим жељама и односима. Свака рањивост која исплива на површину може деловати као прилика за раст и повезивање са романтичним партнером.

Бик 

Октобарски млад Месец би могао да истакне неке обрасце понашања који нису типични за Бика. Ово је сјајно време да се фокусирате на здравље и да негујете устаљене рутине понашања и вежбања које ће вас одржати у балансу.

Близанци 

Сада је савршена прилика да Близанци дају предност љубави и бризи о себи. У ствари, Близанци би требало да пронађу начине да уложе време у своје страсти или опуштање како би постигли бољу равнотежу.

Рак

Током овог младог Месеца, Рак би требало да пронађе начине да се поново повеже са коренима и држи се постављених граница. Ово ће осигурати да савршено функционишу са избалансираног места које одговара њиховом исцељењу.

Лав

Током ове фазе Месеца, Лав ће имати користи од јасне и и искрене комуникације са другима. Поред тога, ово би могло помоћи Лаву да се ослободи прошлости и заузме равномеран приступ будућности.

Фото: Профимедиа

 

 

Девица

За Девице је сјајно време да размисле о стварима срца и да се ускладе са својим осец́ањем прихватања себе. Ово је право време за прихватање својих специфичности, али и примања других људи у своју ауру. Будите спремни да се поздравите са прошлошћу.

Вага 

Ваге ће вероватно схватити колико су далеко стигли на свом путовању. Ово је сјајно време за саморефлексију и самозахвалност. Будите срећни и захвални.

Шкорпија

Самоћа ће служити Шкорпији током октобарског младог Месеца. Шкорпија у овом тренутку не би требало да занемарује своју интуицију или духовни раст. У ствари, то је одличан период за давање приоритета позитивним променама и манифестовање јасноц́е.

Стрелац 

Током октобарског младог Месеца, "заједница" је кључна реч за Стрелца. Добро ће им послужити да се више ангажују и повежу са другима, а не да уживају у самоц́и као Шкорпија.

Јарац 

Овај млад Месец је цео у вези са равнотежом за Јарчеве. Познати по одличној радној етици, Јарац се може занети професионалним подухватима и због тога често занемарити лични живот. Ипак, овај период ће их подсетити на важност одмора.

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија

Ово је важна фаза за Водолије која их упућује да траже нове могућности које ће унапредити њихов раст и лечење. Водолија би могла да размотри различите перспективе и да више прихвати личне грешке или било какве промене у својим плановима.

Рибе 

Рибе би могле да размисле о томе да оставе прошлост, укључујући и лажну наду, током овог времена. Иако би могло бити болно разбити веру коју су имали у нешто што им много значи, Рибе ц́е кренути ка бољим стварима када одлуче да себе најзад ставе на прво место.

БОНУС ВИДЕО: