Лоше вам се пише ако упаднете у њихове канџе. Добићете хладноћу, промишљеност и прорачунатост јер су то људи који имају изузетно низак емоционални статус. У њиховом речнику не постоје речи симпатија и емпатија.

Срце им је ледено и не може се отопити. Према астролозима ово су четири емоционално недоступне особе:

Стрелац

Они су људи отвореног духа који обожавају лутање без икаквих граница. И то је разлог зашто се увек држе практичности и скривају своју осетљиву страну.

FOTO: Vikipedia

 

 

Просто не желе никакву врсту везаности за места, ствари и људе који их спутавају или заплиц́у у нит саосец́ања јер су ови људи превише егоцентрични и само желе да се фокусирају на своју страст и амбицију.

Водолија

Будуц́и да је у питању ваздушни знак, Водолија је неконвенционална, неконтролисана и дивља у срцу. Људи са овим хороскопским знаком су изузетно талентовани и користе своје логично размишљање да реше све своје животне невоље.

Они потпуно елиминишу своју емоционалну страну и држе се подаље од прича које имају емоционални пртљаг повезан са њима јер се осец́ају изузетно непријатно када слушају болне приче.

FOTO: Vikipedia

 

 

Девица

Земљани знак који је аналитичан, јак и тврд као земља. Девица не воли када их неко контролише и зато тренирају свој ум да они буду ти који држе ствари под контролом.

Људи овог хороскопског знака планирају и најмање детаље и само желе да се фокусирају на своју каријеру, циљ и амбицију, због чега увек остају организовани и конкретни.

Бик

Не воле кад им се неко нађе на путу. Људи са овим хороскопским знаком су јаки и тврдоглави и воле да се ствари раде на одређени начин. Не занима их туђа перспектива и по сваку цену остају крути.

Пошто су амбициозни и материјалисти, ови људи немају довољно времена да се баве нечијим осец́ањима, па се нећете лепо провести ако им станете на пут у остварењу њихових циљева.

(24седам)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".