Колико год се трудили, неки људи не могу да сакрију свој бес, фрустрације и злобу, аки су у томе препреденији и на први поглед делују као најљубазније особе које сте икад упознали.

Астролози су анализирали личности људи рођени у свим хороскопским знацима и открили су пет најгорих! Ево у којим знацима хороскопа се, по астролозима рађају најгори и наподлији људи.

Шкорпија

Шкорпије су отровна створења која неће оклевати да некога убоду, а много другачије није ни према хороскопу. Људи рођени у овом знаку умеју да буду веома зли и лукави, препредени. Могу да смисле најсложеније планове да униште некога кога не воле, а да притом та особа и не посумња ништа.

Фото: Профимедиа

 

 

Лав

Лавови су у стању да ураде било шта да би добили пажњу коју желе. Њихов злобни ум може да смисли бројне грозне планове којима ће своје непријатеље "бацити у блато". Људи рођени у знаку Лава не пропуштају шансу да постану познати и спремни су да ураде било шта да би то остварили.

Девица

Девице користе своје сјајне аналитичке вештине да осмисле планове којима ће уништити људе које не воле. Дволични су и веома извештачени, али ће дати све од себе да вас убеде да су слатки и добри, док истовремено размишљају како да вам напакосте.

Ован

Фото: Профимедиа

 

 

Овнови имају веома темпераментну личност. Чим неко почне да говори против њих, одмах се бране и не дозвољавају да их ико гази. У томе нема ништа лоше, али проблем је што људи рођени у овом знаку мрзе када је неко други у центру пажње и тада ће смислити најсавршеније подле планове да би "срушили" противника.

Бик

Људи рођени у знаку Бика важе за веома тврдоглаве и неувиђавне. Имају веома оштар ум који може да смисли најразличитије тактике усмерене против људи које не воле. У стању су да иду чак и против себе, уколико ће то што раде наудити и њиховим непријатељима.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".