Ован

14. октобар доноси помрачење Сунца и млад Месец у знаку Ваге, а то утиче на поље љубави, па чак можете донети одлуку о венчању или разводу! Ново познанство и нова љубав су извесни.

Помрачење Месеца 28. октобра и пун Месец у Бику утичу на ваше поље финансија, па ћете донети битну одлуку о улагању новца.

Такође, око 13. новембра ћете имати битне одлуке у вези с новцем и његовим трошењем, а могуће је и наследство, као и нови партнер за слободне Овнове.

Бик

14. октобра помрачење Сунца и млад Месец у знаку Ваге могу донети новог колегу у ваш тим, а креће нови циклус током ког ћете бринути о свом здрављу и побољшати начин живота.

Помрачење Месеца 28. октобра и пун Месец у Бику стављају вас у центар пажње свих. Жене Бикови могу да очекују и трудноћу.

13. новембар и млад Месец у знаку Шкорпије доносе нову љубав.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци

14. октобра помрачење Сунца и млад Месец у знаку Ваге могли би донети нове везе и романтичне састанке, а ако имате децу, исто важи и за њих.

Помрачење Месеца 28. октобра и пун Месец у Бику утичу на то да се сазна дуго чувана тајна, а решићете се онога што вам причињава терет.

13. новембар и млад Месец у знаку Шкорпије доносе нови посао или промену досадашње рутине.

Рак

14. октобра помрачење Сунца и млад Месец у знаку Ваге доносе битну куповину у вашем животу, а сазнаћете и веома важну вест.

Помрачење Месеца 28. октобра и пун Месец у Бику могу утицати на прекид пријатељства и велике промене.

13. новембар и млад Месец у знаку Шкорпије  доносе вам љубав, нову романсу, као и нови хоби, а некима чак и трудноћу.

Лав

14. октобра помрачење Сунца и млад Месец у знаку Ваге доносе новитете на пољу породице и неки члан породице би могао да вам саопшти важне вести. 

Помрачење Месеца 28. октобра и пун Месец у Бику у вашем сектору каријере могли би вам донети важан састанак или промену, нове колеге или нове шефове.

13. новембар и млад Месец у знаку Шкорпије доносе промене с некретнинама, потенцијалну одлуку о продаји или куповини стана, као и велику промену на стамбеном плану.

Девица

14. октобра помрачење Сунца и млад Месец у знаку Ваге у вашем финансијском сектору могу вам донети нову зараду или већу плату.

Помрачење Месеца 28. октобра и пун Месец у Бику доносе путовање или шансу за образовање и ширење погледа на свет. Бићете све популарнији.

13. новембар и млад Месец у знаку Шкорпије доносе промене у животу и нову рутину, можда нови хоби, а пожелећете себи да купите неку "велику" ствар.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

14. октобра помрачење Сунца и млад Месец у знаку Ваге доносе вам тренутак популарности и славе, а потпуно ћете променити имиџ.

Помрачење Месеца 28. октобра и пун Месец у Бику доносе велике своте новца, промену у плати или другачији ток финансија у вашем животу.

13. новембар и млад Месец у знаку Шкорпије такође утиче на ваш финансијски циклус, па отворите четворе очи на послу.

Шкорпија

14. октобра помрачење Сунца и млад Месец у знаку Ваге утичу на ваш емотивни живот; можда ћете пронаћи љубавника, а неки ће се обратити психологу.

Помрачење Месеца 28. октобра и пун Месец у Бику у вашем сектору љубави могу донети крај брака или везе. За неке ће бити извесна и понуда новог брака!

13. новембар и млад Месец у знаку Шкорпије доносе велике промене у физичком изгледу. Крећете да тренирате и потпуно мењате стил.

Стрелац

14. октобра помрачење Сунца и млад Месец у знаку Ваге доводе нову групу људи у ваш живот. Махом су то људи који су већ некада и били у вашем животу, али сада ћете постати посебно блиски.

Помрачење Месеца 28. октобра и пун Месец у Бику у вашем сектору посла могу завршити ваш радни циклус на одређеном месту. Добијате нове прилике за посао.

13. новембар и млад Месец у знаку Шкорпије доносе вам путовање у иностранство.

Јарац

14. октобра помрачење Сунца и млад Месец у знаку Ваге у вашем сектору каријере могу започети нови циклус у вашој професији. Можда ћете добити нову титулу, или позицију на послу.

Помрачење Месеца 28. октобра и пун Месец у Бику могу вам донети нови посао, као и заљубљивање и велике одлуке с новим партнером.

13. новембар и млад Месец у знаку Шкорпије доноси нове колеге или читав тим људи с којима ћете радити и који ће ценити ваше идеје.

Водолија

14. октобра помрачење Сунца и млад Месец у знаку Ваге доносе путовање у иностранство, а активираћете се на друштвеним мрежама, где можете некога упознати.

Помрачење Месеца 28. октобра и пун Месец у Бику могу донети реновирање, продају или куповину стана.

13. новембар и млад Месец у знаку Шкорпије доносе нове каријерне циљеве, а потенцијално и промену занимања.

Фото: Профимедиа

 

 

Рибе

14. октобра помрачење Сунца и млад Месец у знаку Ваге могу донети здравствене проблеме некима, а другима улагање у неку врсту капитала.

Помрачење Месеца 28. октобра и пун Месец у Бику  доносе промене, а можда ћете прекинути емотивну везу или однос са неким чланом породице.

13. новембар и млад Месец у знаку Шкорпије доносе вам важан догађај у љубави, заљубљивање, флерт и, уопштено, авантуру.

БОНУС ВИДЕО: