Овог месеца, три хороскопска знака мораће да се суоче са својом прошлошћу, отвара им се прилика да се суоче са својим грешкама и крену на пут исцељења и самооткривања.

Фото: Профимедиа

 

 

Рибе

Овог месеца код Риба ће се вероватно појавити размишљања о помирењу с бившим партнером, али не у контексту обнављања дуготрајне романтичне везе. Уместо тога, жеља вам је да обновите некад цењено пријатељство које је постојало између вас двоје. Чежња за помирењем надилази романтична осећања.

Оно што вам заиста недостаје су обогаћујући разговори и дубоке везе које су некад дефинисале вашу везу, изграђену на једноставном, али моћном међусобном разумевању. Ако се одлучите за први корак према помирењу, кључно је препознати да су отвореност и искреност кључни за поновно успостављање везе. Приступите овом питању с јасноћом и сврхом. Одредите које аспекте односа вреди даље развијати и предузмите промишљене кораке према тим циљевима. Комуникација ће послужити као камен темељац овог путовања.

Фото: Профимедиа

 

 

Транспарентно изразите права осећања и јасно искомуницирајте своје намере. Када се упустите у обновљену везу, императив је да се истински потрудите да приступите стварима на другачији начин. Посветите се континуираном расту и еволуцији, јер ће награде на крају бити обострано корисне. Важно је да не будете под утицајем негативних енергија или спољних утицаја. На крају дана, други не знају ваша осећања нити замршеност динамике између вас и бившег партнера. Верујте свом срцу и интуицији при одређивању најбољег приступа овом питању. Слушајући себе и верујући у свој унутрашњи компас, мудро ћете управљати овим путовањем и доносити одлуке које су у складу с вашим аутентичним жељама.

Вага

Током овог месеца Ваге се могу суочити с прошлим догађајима који доносе одређен ниво непријатности и тескобе. Можда већ неко време размишљате о поновном повезивању с неким из прошлости. У почетку сте били непоколебљиви у томе да је обнова старе везе тешка грешка, чврсто уверени да сте заувек затворили то поглавље. Међутим, у последње време та мисао вас упорно нагриза. Негативна сећања су ублажила, остављајући места позитивним аспектима који долазе у први план. Одједном осећате способност да погледате иза негативног понашања и боље разумете позадину.

Значај прошле везе, који се некада чинио недокучивим, сада је јаснији и израженији. Осећате се подстакнутим да се суочите с проблемима који су вас мучили током тог времена. Међутим, поставља се кључно питање - да ли је поновно оживљавање те везе заиста мудра одлука; јесте ли сигурни да желите да позовете ову особу назад у свој живот...

Сасвим је природно сумњати, али на крају морате следити оно што вама одговара. Ово је пут који ће осигурати да никада не пропустите ниједну потенцијалну прилику. Ако размишљате о овој могућности, искористите је. Верујте интуицији јер вас она може одвести до места на ком сте одувек желели да будете. Можда уопште нисте у криву, али донесите праву одлуку.

Фото: Профимедиа

 

 

Шкорпија

Процес помирења Шкорпије с бившим је увелико у току и заиста је запањујуће колико брзо напредује. Биће тренутака када ће вам мисли о овој особи обузимати ум и готово као да вас свемир слуша, убрзо након тога ћете од ње примити поруке или неки облик контакта. Настала радост испуниће вас правим ентузијазмом. Поседујете изванредну способност да уочите обећавајуће прилике онако како се појављују. Још једном је интуиција доказала своју вредност, уверавајући вас да су ваши поступци заиста исправни. Неочекивани повратак ове особе у ваш живот служи као јасан знак да је суђено да се вас двоје поново повежете. Како месец буде одмицао, недвосмислено ћете се суочити с изазовима који ће од вас захтевати да изађете из своје зоне комфора и осмислите стратегију о врсти напретка који желите у вези. Ипак, саветује се опрез.

Иако можда имате тенденцију да реагујете импулсивно, то не значи нужно да је то увек најмудрије. Искористите надолазећу енергију овог месеца како бисте неговали јасну визију о томе које аспекте сте спремни да прихватите и активно обликујете. Прихватите неизбежност промене, јер она садржи огроман потенцијал. И ви и бивши партнер прошли сте кроз лични раст и трансформацију, што се овога пута може показати неизмерно корисним у проналажењу успеха. Изгледи за блажену фазу у вези чине се прилично обећавајућим, но кључно питање је колико ће трајати ова позитивна фаза, пише Атма.

БОНУС ВИДЕО: