Mlad Mesec i pomračenje Sunca u Vagi sledi 14. oktobra. Naredni period je specifičan za ljude koji rade na sebi, odličan je za izbacivanje negativnih emocija kroz vežbe disanja, za psihoterapiju i razgovor sa psihologom koji će nas osloboditi loših misli i proširiti naše kapacitete. Pomračenje Sunca u Vagi nas uči da bez obzira na životne okolnosti mi ostanemo dobro sami sa sobom, da osvestimo tu unutrašnju stabilnost kroz rad na sebi i duhovni rast, a u kombinaciji sa mladim Mesecom sve ovo šalje jake poruke svakom horoskopskom znaku.

Foto: Profimedia

 

 

Ovan

Tokom mladog meseca u Vagi, Ovan bi mogao da oseti jasnoću u svojim željama i odnosima. Svaka ranjivost koja ispliva na površinu može delovati kao prilika za rast i povezivanje sa romantičnim partnerom.

Bik 

Oktobarski mlad Mesec bi mogao da istakne neke obrasce ponašanja koji nisu tipični za Bika. Ovo je sjajno vreme da se fokusirate na zdravlje i da negujete ustaljene rutine ponašanja i vežbanja koje će vas održati u balansu.

Blizanci 

Sada je savršena prilika da Blizanci daju prednost ljubavi i brizi o sebi. U stvari, Blizanci bi trebalo da pronađu načine da ulože vreme u svoje strasti ili opuštanje kako bi postigli bolju ravnotežu.

Rak

Tokom ovog mladog Meseca, Rak bi trebalo da pronađe načine da se ponovo poveže sa korenima i drži se postavljenih granica. Ovo će osigurati da savršeno funkcionišu sa izbalansiranog mesta koje odgovara njihovom isceljenju.

Lav

Tokom ove faze Meseca, Lav će imati koristi od jasne i i iskrene komunikacije sa drugima. Pored toga, ovo bi moglo pomoći Lavu da se oslobodi prošlosti i zauzme ravnomeran pristup budućnosti.

Foto: Profimedia

 

 

Devica

Za Device je sjajno vreme da razmisle o stvarima srca i da se usklade sa svojim osećanjem prihvatanja sebe. Ovo je pravo vreme za prihvatanje svojih specifičnosti, ali i primanja drugih ljudi u svoju auru. Budite spremni da se pozdravite sa prošlošću.

Vaga 

Vage će verovatno shvatiti koliko su daleko stigli na svom putovanju. Ovo je sjajno vreme za samorefleksiju i samozahvalnost. Budite srećni i zahvalni.

Škorpija

Samoća će služiti Škorpiji tokom oktobarskog mladog Meseca. Škorpija u ovom trenutku ne bi trebalo da zanemaruje svoju intuiciju ili duhovni rast. U stvari, to je odličan period za davanje prioriteta pozitivnim promenama i manifestovanje jasnoće.

Strelac 

Tokom oktobarskog mladog Meseca, "zajednica" je ključna reč za Strelca. Dobro će im poslužiti da se više angažuju i povežu sa drugima, a ne da uživaju u samoći kao Škorpija.

Jarac 

Ovaj mlad Mesec je ceo u vezi sa ravnotežom za Jarčeve. Poznati po odličnoj radnoj etici, Jarac se može zaneti profesionalnim poduhvatima i zbog toga često zanemariti lični život. Ipak, ovaj period će ih podsetiti na važnost odmora.

Foto: Profimedia

 

 

Vodolija

Ovo je važna faza za Vodolije koja ih upućuje da traže nove mogućnosti koje će unaprediti njihov rast i lečenje. Vodolija bi mogla da razmotri različite perspektive i da više prihvati lične greške ili bilo kakve promene u svojim planovima.

Ribe 

Ribe bi mogle da razmisle o tome da ostave prošlost, uključujući i lažnu nadu, tokom ovog vremena. Iako bi moglo biti bolno razbiti veru koju su imali u nešto što im mnogo znači, Ribe će krenuti ka boljim stvarima kada odluče da sebe najzad stave na prvo mesto.

BONUS VIDEO: