Певач Данијел Павловић прославио се учешћем у музичком-ријалити програму "Операција тријумф" који се приказивао на некадашњој "Б92" телевизији. У том такмичењу је ушао у финале и освојио пето место. Годину дана након тога снимио је сингл "Јавна тајна".

 

 

Данијелова полусестра је позната певачица Марија Шерифовић, за коју је често истицао да му је пре свега јако добар пријатељ и да огромно поштовање постоји међу њима.

Када је изашао из ријалитија, Данијел је снимио две песме и повукао се. Многи су причали да је разлог његовог повлачења његова сестра Марија и породичне несугластице. Обоје су једном приликом изјавили да у свакој породици постоје несугластице: 

Фото: АТА имагес

 

 

- Нормално је да током одрастања прележимо неку дечију болест, бенигну свађицу и несугласице. Никада то није било толико озбиљно колико се о томе писало. Увек сам имао Маријину подршку. Увек смо били у контакту. Много смо слични и различити у исто време. Заједно одлично функционишемо и свако од нас је сазрео на свој начин. Дошли смо до животног  периода када су нам међусобни разговори јако битни - рекао је брат Марије Шерифовић раније за Сторy, а недавно је он поново малим гестом показао колико воли сестру и подржава је.

 

 

Иначе, у односу на период када је више био у јавности, Данијел данас изгледа сасвим другачије.

На друштвеним мрежама дели фотографије на којима косу везује у кикице, а његове обрве су толико сређене, да се чини као да су нацртане.

 

 

"Каква трансформација", "Не бих га никад препознала", "Не личи на себе", били су само неки од коментара испод његових фотографија.

БОНУС ВИДЕО: