Хангар Луке Београд био је синоћ епицентар музичке ерупције, а више од 7 хиљада највернијих фанова сведочило је првом солистичком концерту треп икона под називом "Балкан даје све".

Фото: АТА имагес

 

Загревање за највећи спектакл који је Београд жељно ишчекивао почело је ди-џеј сетом неких од наших најпознатијих ди-џејева-ева да би нешто након 21 х видео тестимонијал, никад виђен до сад, најавио и званичан почетак концерта и први музички блок који је био резервисан за Војажа. Већ са првим тактовима нумере „Лалала“ којом је трепер отворио концерт, завладала је еуфорија, а маса је френетично поздравила његов излазак на сцену уз громогласан врисак и овације.

Фото: АТА имагес

 

Атмосфера је експлодирала и када је Нући ступио на бину, а готово хипнотичко стање публике која је синоћ напунила Хангар Луке Београд дуго ће се препричавати. Хитови попут „Црно око“, „БеБо 2“, „Лоцало“ и други бациле су масу у транс, која је од почетка до краја, углас певала сваки стих нумера највећег и најопуларнијег двојца новог музичког таласа.

„Презадовољни смо! Шоу је био феноменалан, а публика је била сјајна, што је нама најбитније. Ово је први солистички концерт новије генерације, новог таласа, и на неки начин досадашња круна наше каријере. Наставићемо да радимо још јаче и још боље, да Београд буде још већи и још бољи и да следећи концерт буде на још вишем нивоу“ – истакли су трепери након концерта.

У готово два и по сата невиђене еуфорије, главне звезде вечери имале су чак четири своја музичка блока, између којих су наступили њихови гости, идоли данашњих млађих генерација, међу којима су били Зера, Црни Церак, Десингерица x Пљугица, Цорона, Римски, Хеннy, Попов, Теодора Поповска, Реља Торинно, Сајфер и Газда Паја.

До сада невиђена аудио – видео продукција, видео тестимонијали који су најавом сваког следећег наступа додатно подгрејали ионако експлозивну атмосферу нешто је што је први пут виђено на овим просторима, а моћна пиротехника и савршен звук, додатно су употпунили савршен утисак који су многобројни фанови понели синоћ из Хангара. Журка је завршена као што је и почела – Ђ сетовима Бобy ДееЈаy-а и Арцхитецт-а.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".