Певачица Снежана Ђуришић већ неколико година ужива у вези са партнером Вањом Милошевић, који јој је велика подршка приватно и пословно. Баш као и она њему, иако јој је медицина као уметнику страна.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

- Увек ми значи Вањина подршка и што је ту, поготово целе породице, а посебно особе са којом живите и којој верујете. Често даје и савете и мишљења, али то не доживљавам као лош коментар - започела је Снежана и додала да расправе морају бити део партнерског односа, а не да се прећуткују одређене ствари.

- Нормално да треба да постоје расправе, да би љубав постојала. Увек се човек који има став и мишљење, бори, то је нешто природно.

Фото:Теодора Ћирић/Принтскрин/Јутјуб/ Гранд Онлине

 

Ђуришићева се недавно нашла на једном престоничком догађају, где јој је уручена награда “Оскар популарности“.

- Свака награда је признање рада до тог дана, тако да тада схватите да ништа нисте узалудно. Увек ми је драго и поносна сам на то - рекла је певачица, а онда се дотакла и прве награде коју је добила:

- Увек се сетим прве награде, то је било прво место када сам имала девет година и тиме сам добила право да снимим прву песму.

Иако многи певачи, који су дуже у послу, истичу да је некада било теже, Снежана се не слаже у потпуности са тим.

- Одговор има два краја. Са једне стране је теже, а са једне стране лакше нама. У време када сам почињала могао је само онај ко зна, а данас одмах уђу на велика врата па ко се снађе, ко опстане, али углавном се погубе јер то није нимало лако. У овој “естрадној јазбини“ треба бити искусан да би човек опстао - каже она и додаје, да иако данас сви желе да буду певачи до тога не може доћи веома лако.

- Свако има право да себе види како хоће, али једини показатељ је резултат. Он одређује тачност онога што сте рекли о себи. Имамо превише певача сумњивог квалитета, али публику не можеш преварити.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

Иако је дуго у овом послу, још на почетку каријере, осетила је љубомору од стране колега.

- Било је подметања ногу, приметим. Не замерим, разумем. Саветујем само да буду вредни и радни, то је једини начин. Било ми је криво док нисам све ставила на своје место - искрена је Снежана.

Певачица је већ дуго саставни члан жирија “Звезда Гранда“ и често се присети својих почетака, баш када види младе извођаче на бини.

- Многи не би веровали, али када угледам све њих у такмичењу видим себе у неком времену тамо и то је разлог зашто нисам строга према њима - започела је Ђуришићева и додала да је своју наследницу пронашла управо у том такмичењу.

- Можда је то Сандра Младеновић, најближа је ономе што радим. Волела бих да остане таква, каква јесте, предивна је и цура и певачица

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".