Pevač Danijel Pavlović proslavio se učešćem u muzičkom-rijaliti programu "Operacija trijumf" koji se prikazivao na nekadašnjoj "B92" televiziji. U tom takmičenju je ušao u finale i osvojio peto mesto. Godinu dana nakon toga snimio je singl "Javna tajna".

 

 

Danijelova polusestra je poznata pevačica Marija Šerifović, za koju je često isticao da mu je pre svega jako dobar prijatelj i da ogromno poštovanje postoji među njima.

Kada je izašao iz rijalitija, Danijel je snimio dve pesme i povukao se. Mnogi su pričali da je razlog njegovog povlačenja njegova sestra Marija i porodične nesuglastice. Oboje su jednom prilikom izjavili da u svakoj porodici postoje nesuglastice: 

Foto: ATA images

 

 

- Normalno je da tokom odrastanja preležimo neku dečiju bolest, benignu svađicu i nesuglasice. Nikada to nije bilo toliko ozbiljno koliko se o tome pisalo. Uvek sam imao Marijinu podršku. Uvek smo bili u kontaktu. Mnogo smo slični i različiti u isto vreme. Zajedno odlično funkcionišemo i svako od nas je sazreo na svoj način. Došli smo do životnog  perioda kada su nam međusobni razgovori jako bitni - rekao je brat Marije Šerifović ranije za Story, a nedavno je on ponovo malim gestom pokazao koliko voli sestru i podržava je.

 

 

Inače, u odnosu na period kada je više bio u javnosti, Danijel danas izgleda sasvim drugačije.

Na društvenim mrežama deli fotografije na kojima kosu vezuje u kikice, a njegove obrve su toliko sređene, da se čini kao da su nacrtane.

 

 

"Kakva transformacija", "Ne bih ga nikad prepoznala", "Ne liči na sebe", bili su samo neki od komentara ispod njegovih fotografija.

BONUS VIDEO: