Новак је данас дошао на предавање о родитељству своје супруге и познатог мађарско-канадског лекара и писца Габора Матеа.

Јелена и Ноле у интервјуу за "Блиц" причали су на који начин васпитавају наследнике Стефана и Тару, а признали су и да и они праве грешке, које се труде да увиде, а онда и да науче из њих.

- И пре него што смо постали родитељи, пуно смо се бавили раним развојем у оквиру наше фондације, тако да смо стекли неке заједничке увиде како треба васпитавати децу - рекла је Јелена, па додала:

Фото: АТА имагес

 

- Односно каква пажња је њима неопходна да би се развили у здраве људе. Такође, као одрасли људи, свако од нас је учио шта нама прија и како верује да треба да се води здрав живот. Као партнери, ми често причамо о томе. Наравно да имамо и слагања и неслагања, то је природно у здравом односу. Ми волимо када наша деца виде да се ми не слажемо да науче како на здрав начин конфликт може да се разреши. Конфликта ће увек бити.

- Свако има право да изрази своје мишљење, наравно са поштовањем да то буде уважено. За сада смо то добро савладали као партнери и родитељи - рекла је Јелена.

БОНУС ВИДЕО: