Певачица Александра Пријовић распродала је концерте широм Балкана. Она је пре само неколико дана напунила чак три београдске арене, затим распродала и четврти концерт у загребачкој арени, три у највећој Хали у Нишу, Чаир и две Зетре у Сарајеву.

Фото: АТА имагес

 

 

Наиме, прослављени композитор и текстописац Драган Брајовић Браја један је од најбољих у свом послу протеклих деценија, а његова биографија је више него богата и он је заслужан за највеће хитове које је Александра Пријовић отпевала.

На овом списку налазе се бројни хитови, који броје милионске прегледе на Јутјуб платформи, а створио их је управо Браја, а ово је детаљан списак песама које је он написао:

 

 

"Дам, дам, дам" - 37 милиона прегледа, "Легитимно" - 58 милиона прегледа, "Богата сиротиња" - 56 милиона прегледа, "Дугујеш ми два живота" - 33 милиона прегледа, "Клизав под" - 50 милиона прегледа, "Тестамент" - 42 милиона прегледа, "Сенке" - 40 милиона прегледа, "Писхо" - 22 милиона прегледа, "Марш" - 27 милиона прегледа, "Ја сам одлично" - 32 милиона прегледа , "Саботирам" - 33 милиона прегледа, "Тело" - 27 милиона прегледа, "Место злочина" - 19 милиона, "Вољена грешко" - скоро 16, 5 милиона прегледа, "Сепаре" - 8 милиона прегледа.

Фото: АТА имагес

 

 

Како Браја иза себе има много написаних песама, од којих су многе постали велики хитови у целом региону, он је једном приликом открио и због чега никада није сарађивао са највећом балканском звездом са ових простора, Светланом Цецом Ражнатовић.

- Светлана је обележила последњих двадесет и кусур година, понајвише Маринином заслугом. С њом је била непогрешива, тај спој је имао скоро па сакралну вредност, а ја у светиње не дирам - рекао је једном приликом Драган Брајовић Браја о каријери Цеце Ражнатовић.

БОНУС ВИДЕО: