Глумица Катарина Радивојевић и кантаутор Оливер Мандић живели су под истим кровом а њихова љубав је у то време трајала чак десет година.

Пријатељи су очекивали да ће им сваког часа уручити позивнице за свадбу али нажалост дошло је до потпуног обрта који је био на ивици скандала.

 

Фото: Н. Скендерија

 

 

Сценарио је био потпуно другачији а спекулише се да је једну од тада најлепших жена домаће јавне сцене њен тадашњи дечко оставио преко ноћи.

Наводно ју је замолио једне ноћи да већ ујутру напусти његов стан и однесе своје ствари, а све због тога што се заљубио у 22 године млађу Мају Козлицу, са којом се касније и оженио. Њихова дугогодишња веза је за музичара истог трена постала прошлост.

Са Мајом, једном од директорки Београдског сајма, добио је ћерку, те није крио да ужива у свакој секунди породичног склада и мира.

Катарина, с друге стране, дуго није успевала да пронађе мир, а онда је срећу потражила у иностранству где данас живи и ради.

Фото: ТВ Новости

 

 

После раскида везе са Оливером о Катарининим новим емотивним изборима није се много знало, што је ситуација и дан-данас.

Сви се питају да ли је музичара са којим је провела најлепше године икада преболела, преноси Сторy.рс.

Како се појавила на филмском платну као Зона Замфирова, Катарина Радивојевић је моментално све очарала својом нестварном лепотом, посебно крупним очима и широким осмехом.

Она данас блиста у петој деценији, а иако је радила неке минималне естетске корекције на себи, поборник је што природнијег изгледа. Истиче да се скорз препушта свом лекару, у чије знање и стручност бескрајно верује, када је у питању нега лица. Сматра да је велика естета и професионалац, и уме све да уради умерено, на прави начин.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

Истакла је да се родила са пунијим уснама, јаком вилицом и истакнутим јагодицама, иако се много спекулисало о корекцијама на њеном лицу. Са друге стране, Катарина изузетно води рачуна шта једе, веома ретке су прилике када себи допусти да се опусти.

У последњих неколико година приметила је да јој смета глутен, па се труди да га избаци из своје исхране. Тестенину је избацила из свакодневице, а ако је једе, труди се да то буде пиринчана или кукурузна.

БОНУС ВИДЕО: