Кевин Спејс је први пут виђен откако је хитно пребачен у болницу у Узбекистану након што је доживео утрнулост руке и страх од срчаног удара.

Звезда „Америчке лепоте” изгледала је опуштено када је изашао из Освалда, приватног клуба чланова у Мејферу, у западном Лондону, у четвртак увече - само 48 сати након страха, известио је Сан.

ФОТО:Прфимедиа

 

Спејси (64) је био насмејан док је излазио са места у спортском сакоу преко белог кардигана и бејзбол капом на којој је био насмејан слоган „Оут Оф Оффице“, фотографије које је објавио оутлет.

Бивша звезда "Куће од карата" жељно тражи нове улоге откако је раније овог лета у Лондону ослобођена оптужби за сексуални напад.

Спејси је прошао магнетну резонанцу након инцидента у понедељак, који се догодио током 15. Међународног филмског фестивала у Ташкенту, али су му лекари дали све јасно, објавио је у среду Сун.

Спејси се вратио на фестивал и појавио се на бини те вечери, рекавши публици да је његово здравље „нормално“.

„То ме је натерало да одвојим тренутак и размислим о томе колико је живот крхак – за све нас“, рекао је оскаровац публици, објашњавајући да је желео да се отресе обамрлости, али му је његова група саветовала да се прегледа.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".