Након што су почеле круже приче о гробници коју је наводно дао да се направи у његовом дому, певач познат по љубавним песмама је у недавном интервју открио да се заправо ради о само једном гробном месту израђеном посебно за њега.

FOTO: Profimedia

 

'То је рупа ископана у земљи, а изнад ње се налази камен, тако да кад год дође тај дан, ја ћу ићи тамо', рекао је.

Овим признањем изненадио је обожаватеље који се питају зашто уопште размишља о смрти када је тек упловио у трећу деценију живота, а и здравље га добро служи.

FOTO: Profimedia

 

- Људи мисле да је то јако чудно и стварно морбидно, али имао сам пријатеље који су умрли без тестамента, па нико не зна шта треба да ураде - појаснио је тада.

Фанови певача сматрају да су га на ову одлуку подстакли управо трагични губитци драгих особа, којих је у задњих пар година било неколико. Од најбољег пријатеља Џамала Едвардса који је преминуо у 31. години, вољеног ментора Мајкла Гудинског, па све до колеге Шејна Вејна, певач је прожвео тешке животне тренутке.

FOTO: Profimedia

 

Уз све то, поделио је и како се његова супруга Шери Сиборн у борила с тумором док је била трудна с једном од њихове две ћерке.

У част њима, Шеран је у свом дворишту изградио и капелу где одржава сећање на вољене људе, а користи је и за одржавање венчаних церемонија његових пријатеља.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".