Отац певачице Бритни Спирс, Џејми Спирс хоспитализовање због озбиљних здравствених проблема. Како преноси Паге Сиx, он се већ дуже време бори са тешком инфекцијом.

Фото: Профимедиа

 

- Ради се о заиста озбиљној инфекцији, толико озбиљној да је морао на операцију. У болници је већ недељама, и то на специјалном одељењу инфектологије - тврди извор за поменути медиј. 

Фото: Профимедиа

 

Још извора је потврдило да је он у лошем здраврственом стању, али још увек се не зна тачан проблем. 

Како је поменути медиј навео, Џејми је током лета био на рехабилитацији јер је имао проблем са коленом, које је оперисао пре више од 15 година. 

Извори тврде и да је отац популарне певачице због нарушеног здравља изгубио и велики број килограма, те сада делује посебно слабо и исцрпљено. 

Подсетимо, Бритни није у добрим односима са оцем након што је успела да се ослободи његовог старатељства после 13 година. За време судског процеса она га је оптуживала за злостављање и злоупотребу њеног приватног, каријерног и финансијског достигнућа. С друге стране, Џејми се бранио тиме да Бритни није најбољег менталног здравља, те да су његове одлуке биле исправне. 

Суд је ипак крајем 2021. године ослободио Бритни, а Џејми се након тога повукао из медија, док са ћерком није више имао контакт. 

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".