Kevin Spejs je prvi put viđen otkako je hitno prebačen u bolnicu u Uzbekistanu nakon što je doživeo utrnulost ruke i strah od srčanog udara.

Zvezda „Američke lepote” izgledala je opušteno kada je izašao iz Osvalda, privatnog kluba članova u Mejferu, u zapadnom Londonu, u četvrtak uveče - samo 48 sati nakon straha, izvestio je San.

FOTO:Prfimedia

 

Spejsi (64) je bio nasmejan dok je izlazio sa mesta u sportskom sakou preko belog kardigana i bejzbol kapom na kojoj je bio nasmejan slogan „Out Of Office“, fotografije koje je objavio outlet.

Bivša zvezda "Kuće od karata" željno traži nove uloge otkako je ranije ovog leta u Londonu oslobođena optužbi za seksualni napad.

Spejsi je prošao magnetnu rezonancu nakon incidenta u ponedeljak, koji se dogodio tokom 15. Međunarodnog filmskog festivala u Taškentu, ali su mu lekari dali sve jasno, objavio je u sredu Sun.

Spejsi se vratio na festival i pojavio se na bini te večeri, rekavši publici da je njegovo zdravlje „normalno“.

„To me je nateralo da odvojim trenutak i razmislim o tome koliko je život krhak – za sve nas“, rekao je oskarovac publici, objašnjavajući da je želeo da se otrese obamrlosti, ali mu je njegova grupa savetovala da se pregleda.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".