Знате ли шта је коридор помрачења у астрологији?

У питању је временско раздобље у ком се одигравају и помрачење Сунца и помрачење Месеца.

 

Фото: Профимедиа

 

 

То није најмирније вреем ни за кога, већ време активности, карме, великих утицаја на емоције, турбуленције...

Овај коридор помрачења почиње помрачењем Сунца у Ваги и завршава се помрачењем Месеца у Бику.

Ових 6 хороскопских знакова највише ће осетити његову енергију:

Близанци

Бићете продуктивни и мотивисани на почетку коридора помрачења, а креативност вам је на високом нивоу. Равнотежа између емоција и рационалности је нужна, а вас чекају јаке промене расположења и бурне емоције. Овај период доноси вам кармичке лекције.

Рак

Ракови осећају сваку промену Месечевог циклуса, али коридор помрачења вам може помоћи да уведете ред у свој живот и породицу. Стижу вам нове прилике за љубавм а будите отвореног срца и настојте да радите на себи.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Лав

За вас је помрачење Сунца важан догађај и време да размишљате о буудћности. Не одбијајте познанства, а чекају вас промене и на плану каријере. Ово је време да промените приступ људима, обавезама и послу, а такође сте знак који чека кармичка лекција.

Девица

Ово је за вас идеално време да заблистате, радите на себи и практично примените различите савете које добијате. Немојте трошити сулудо новац, већ нађите баланс између штедљивости и трошкарења без смисла.

Вага

Морате озбиљно радити на себи. Усмерите енергију на стварање снажног пријатељства. Будите друштвени, али не запостављајте ни своје потребе. Страхови и емоционални прљаг који носите могли би да изађу на видело, а будите спремни да напокон решите себе терета онога што вам не прија.

БОНУС ВИДЕО: