Znate li šta je koridor pomračenja u astrologiji?

U pitanju je vremensko razdoblje u kom se odigravaju i pomračenje Sunca i pomračenje Meseca.

 

Foto: Profimedia

 

 

To nije najmirnije vreem ni za koga, već vreme aktivnosti, karme, velikih uticaja na emocije, turbulencije...

Ovaj koridor pomračenja počinje pomračenjem Sunca u Vagi i završava se pomračenjem Meseca u Biku.

Ovih 6 horoskopskih znakova najviše će osetiti njegovu energiju:

Blizanci

Bićete produktivni i motivisani na početku koridora pomračenja, a kreativnost vam je na visokom nivou. Ravnoteža između emocija i racionalnosti je nužna, a vas čekaju jake promene raspoloženja i burne emocije. Ovaj period donosi vam karmičke lekcije.

Rak

Rakovi osećaju svaku promenu Mesečevog ciklusa, ali koridor pomračenja vam može pomoći da uvedete red u svoj život i porodicu. Stižu vam nove prilike za ljubavm a budite otvorenog srca i nastojte da radite na sebi.

 

Foto: Profimedia

 

 

Lav

Za vas je pomračenje Sunca važan događaj i vreme da razmišljate o buudćnosti. Ne odbijajte poznanstva, a čekaju vas promene i na planu karijere. Ovo je vreme da promenite pristup ljudima, obavezama i poslu, a takođe ste znak koji čeka karmička lekcija.

Devica

Ovo je za vas idealno vreme da zablistate, radite na sebi i praktično primenite različite savete koje dobijate. Nemojte trošiti suludo novac, već nađite balans između štedljivosti i troškarenja bez smisla.

Vaga

Morate ozbiljno raditi na sebi. Usmerite energiju na stvaranje snažnog prijateljstva. Budite društveni, ali ne zapostavljajte ni svoje potrebe. Strahovi i emocionalni prljag koji nosite mogli bi da izađu na videlo, a budite spremni da napokon rešite sebe tereta onoga što vam ne prija.

BONUS VIDEO: