"Маите Перони, глумица и певачица, била је један од најзапаженијих ликова у серији "Ребелде" (Бунтовници"). Глума је остала њена професија, али се на њу надовезала и музичка каријера. Мексичка звезда изгледа боље него раније, а стижу и званичне потврде њене лепоте.

Серија "Бунтовници" снимала се од 2004. до 2006, а приказивала се годинама после тога. Сапуница је била телевизијски деби мексичке глумице која се након улоге Лупите опробала у бројним теленовелама, међу којима су и "El Triunfo del Amor" i "Cachito de cielo".

Фото: Профимедиа

 

Поменута мексичка серија била је пресудна и за њену музичку каријеру јер је након ње закорачила на музичку сцену и то као чланица бенда "РБД", који је произашао из "Бунтовника".

После неколико година бенд се распао, а Маите се окренула сарадњи са многим мексичким групама. Отпевала је насловне нумере за велики број сапуница.

Фото: Профимедиа

 

Пресудан тренутак у њеној музичкој каријери било је издавања првог солистичког албума 2013. године у Њујорку.

Остварила велике успехе на светским листама латино извођача.
Публици се допала и њена глума и њена музика, а стручњаци за женску лепоту је редовно стављају на листе најлепших. Међу њима је шпанско издање магазина "Пипл" које јој је доделило место на списку 50 најатрактивнијих звезда на свету.

Фото: Профимедиа