"Maite Peroni, glumica i pevačica, bila je jedan od najzapaženijih likova u seriji "Rebelde" (Buntovnici"). Gluma je ostala njena profesija, ali se na nju nadovezala i muzička karijera. Meksička zvezda izgleda bolje nego ranije, a stižu i zvanične potvrde njene lepote.

Serija "Buntovnici" snimala se od 2004. do 2006, a prikazivala se godinama posle toga. Sapunica je bila televizijski debi meksičke glumice koja se nakon uloge Lupite oprobala u brojnim telenovelama, među kojima su i "El Triunfo del Amor" i "Cachito de cielo".

Foto: Profimedia

 

Pomenuta meksička serija bila je presudna i za njenu muzičku karijeru jer je nakon nje zakoračila na muzičku scenu i to kao članica benda "RBD", koji je proizašao iz "Buntovnika".

Posle nekoliko godina bend se raspao, a Maite se okrenula saradnji sa mnogim meksičkim grupama. Otpevala je naslovne numere za veliki broj sapunica.

Foto: Profimedia

 

Presudan trenutak u njenoj muzičkoj karijeri bilo je izdavanja prvog solističkog albuma 2013. godine u NJujorku.

Ostvarila velike uspehe na svetskim listama latino izvođača.
Publici se dopala i njena gluma i njena muzika, a stručnjaci za žensku lepotu je redovno stavljaju na liste najlepših. Među njima je špansko izdanje magazina "Pipl" koje joj je dodelilo mesto na spisku 50 najatraktivnijih zvezda na svetu.

Foto: Profimedia