Или да ли сте се икада заиста повезали са неким ко вам је већ на првом дејту показао све своје рањивости и пукотине пре него што сте се боље упознали? Ово заслужује више црвених застава.

На вашу срећу, црвене заставице сваког хороскопског знака су разоткривене! У наставку погледајте шта можете очекивати и како да се носите са одређеним знаковима зодијака и њиховим потенцијалним лошим особинама у љубавним везама. Немојте да после буде како вас нисмо упозорили.

Фото: Депозитфото

 

 

Ован

Познато је да су Овнови темпераментни, а још су познатији по нападима беса када нешто не успевају. Њихова драматична и емоционална природа доводи до тога да имају дечије, импулсивне реакције - особина која није погодна за зреле везе.

Бик

Бикови су лако заљубљују у нове људе, што значи да могу бити велики заводници. Нису претерано романтични, али не би одбили бесплатан латте од слатког баристе или прекинули врући еyе цонтацт моменат. Ако се осец́ате довољно сигурно да вашег партнера одликује заводљива енергија, крените пуном брзином напред ка свом Бику.

Близанци

Познато је да су Близанци двоструки проблем, а шта друго и очекивати од њих? Њихова романтична црвена застава представља њихов несталан и непредвидљив начин, што може значити недоследност у њиховом расположењу и доношењу одлука. Док у једном тренутку осећате љубав, већ у следећем, могу да вас третирају као да не постојите.

Фото: Депозитфото

 

 

Рак

Ракови имају тенденцију да претерују у исказивању љубави, али постоје и тренуци у којима се понашају сумњиво или тајновито. Ово понашање може штетити партнеру на почетку везе са Раком. У већини случајева желе да избегну сукобе или дискусије о одређеним ситуацијама које не разумеју најбоље.

Лав

Готово увек можете рачунати да ц́е Лав изнети старе аргументе током свађе ако је њихов его на било који начин повређен. Овај пријатељски знак опрости, али ретко када заборавља. Прећи преко драме може бити тешко, нарочито када излазите са овим знаком.

Девица

Ако вам Девица каже да је "ок", знајте да је то јарко црвена застава. Овај нејасан одговор може указивати на то да њихове емоције кључају и кључају испод површине, спремне да експлодирају. А када се то догоди, пазите се! Девице увек воле да контролишу своје емоције, што њихове испаде чини још смртоноснијим.

Фото: Депозитфото

 

 

Вага

Делити свој живот са другом особом и увек имати друштво може бити лепо, али и то може бити проблем. Пошто су Ваге обично у везама потпуно предате, оне никада немају времена да размишљају својом главом, доносе сопствене одлуке или се повежу са својим индивидуалним потребама. Често су превише фокусирани на то да угоде људима и да буду пријатни да би заиста радили на себи.

Шкорпија

Када се Шкорпије осец́ају запостављено и неважно за партнера са којим је у вези, љубомора у њима кључа. Уколико верују да их партнер малтретира или се поиграва са њима, љубомора доживљава свој врхунац. Када су гурнути до ивице, експлозивном темпераменту Шкорпије заиста нећете желети да присуствујете.

Стрелац

Страх од везивања за једну особу може натерати Стрелца да се понаша другачије и створи неизвесност у погледу будуц́ности везе. Не игноришите мистериозне СМС-ове које добијају од несачуваних бројева после поноћи, њихову заборавност или поруке на које вам не одговори сатима. Запамтите: то су велике црвене заставице!

Фото: Депозитфото

 

 

Јарац

Ваш јарац може бити супер лојалан, али понекад може бити ваш највећи конкурент. Ово у почетку може бити збуњујуцће - на крају крајева, како неко кога волите може да се такмичи са вама? Али, нажалост, то може бити истина. Пазите на знакове поред пута који би се могли манифестовати у нешто злонамерније, попут лажних трачева који се о вама шире вашим најбољим пријатељима.

Водолија

Играње на хладно је вибрација која је Водолији прилично пријатна. Они су попут ветра, хладни и одвојени миљама од романтике због чега њихови партнери имају осећај да се удаљавају. Веома је тешко прочитати и разумети шта мисле. Уколико покушате, знајте да беспотребно вршите притисак на везу у покушају да схватите њихова осец́ања. Зато је боље да се одмакнете од ове црвене заставе, осим ако не покажу супротно.

Рибе

Добро позната ствар у вези риба јесте да - могу вам лако ући под кожу, и то пребрзо. Иако је добро бити у опојној фази љубави, увек је препоручљиво успорити и боље упознати некога пре него што се потпуно предате. Знате колико пута испробате ципеле које желите да купите како бисте били сигурни? Исто важи и за упознавање Риба.

(Елле)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".