Ili da li ste se ikada zaista povezali sa nekim ko vam je već na prvom dejtu pokazao sve svoje ranjivosti i pukotine pre nego što ste se bolje upoznali? Ovo zaslužuje više crvenih zastava.

Na vašu sreću, crvene zastavice svakog horoskopskog znaka su razotkrivene! U nastavku pogledajte šta možete očekivati i kako da se nosite sa određenim znakovima zodijaka i njihovim potencijalnim lošim osobinama u ljubavnim vezama. Nemojte da posle bude kako vas nismo upozorili.

Foto: Depozitfoto

 

 

Ovan

Poznato je da su Ovnovi temperamentni, a još su poznatiji po napadima besa kada nešto ne uspevaju. NJihova dramatična i emocionalna priroda dovodi do toga da imaju dečije, impulsivne reakcije - osobina koja nije pogodna za zrele veze.

Bik

Bikovi su lako zaljubljuju u nove ljude, što znači da mogu biti veliki zavodnici. Nisu preterano romantični, ali ne bi odbili besplatan latte od slatkog bariste ili prekinuli vrući eye contact momenat. Ako se osećate dovoljno sigurno da vašeg partnera odlikuje zavodljiva energija, krenite punom brzinom napred ka svom Biku.

Blizanci

Poznato je da su Blizanci dvostruki problem, a šta drugo i očekivati od njih? NJihova romantična crvena zastava predstavlja njihov nestalan i nepredvidljiv način, što može značiti nedoslednost u njihovom raspoloženju i donošenju odluka. Dok u jednom trenutku osećate ljubav, već u sledećem, mogu da vas tretiraju kao da ne postojite.

Foto: Depozitfoto

 

 

Rak

Rakovi imaju tendenciju da preteruju u iskazivanju ljubavi, ali postoje i trenuci u kojima se ponašaju sumnjivo ili tajnovito. Ovo ponašanje može štetiti partneru na početku veze sa Rakom. U većini slučajeva žele da izbegnu sukobe ili diskusije o određenim situacijama koje ne razumeju najbolje.

Lav

Gotovo uvek možete računati da će Lav izneti stare argumente tokom svađe ako je njihov ego na bilo koji način povređen. Ovaj prijateljski znak oprosti, ali retko kada zaboravlja. Preći preko drame može biti teško, naročito kada izlazite sa ovim znakom.

Devica

Ako vam Devica kaže da je "ok", znajte da je to jarko crvena zastava. Ovaj nejasan odgovor može ukazivati na to da njihove emocije ključaju i ključaju ispod površine, spremne da eksplodiraju. A kada se to dogodi, pazite se! Device uvek vole da kontrolišu svoje emocije, što njihove ispade čini još smrtonosnijim.

Foto: Depozitfoto

 

 

Vaga

Deliti svoj život sa drugom osobom i uvek imati društvo može biti lepo, ali i to može biti problem. Pošto su Vage obično u vezama potpuno predate, one nikada nemaju vremena da razmišljaju svojom glavom, donose sopstvene odluke ili se povežu sa svojim individualnim potrebama. Često su previše fokusirani na to da ugode ljudima i da budu prijatni da bi zaista radili na sebi.

Škorpija

Kada se Škorpije osećaju zapostavljeno i nevažno za partnera sa kojim je u vezi, ljubomora u njima ključa. Ukoliko veruju da ih partner maltretira ili se poigrava sa njima, ljubomora doživljava svoj vrhunac. Kada su gurnuti do ivice, eksplozivnom temperamentu Škorpije zaista nećete želeti da prisustvujete.

Strelac

Strah od vezivanja za jednu osobu može naterati Strelca da se ponaša drugačije i stvori neizvesnost u pogledu budućnosti veze. Ne ignorišite misteriozne SMS-ove koje dobijaju od nesačuvanih brojeva posle ponoći, njihovu zaboravnost ili poruke na koje vam ne odgovori satima. Zapamtite: to su velike crvene zastavice!

Foto: Depozitfoto

 

 

Jarac

Vaš jarac može biti super lojalan, ali ponekad može biti vaš najveći konkurent. Ovo u početku može biti zbunjujucće - na kraju krajeva, kako neko koga volite može da se takmiči sa vama? Ali, nažalost, to može biti istina. Pazite na znakove pored puta koji bi se mogli manifestovati u nešto zlonamernije, poput lažnih tračeva koji se o vama šire vašim najboljim prijateljima.

Vodolija

Igranje na hladno je vibracija koja je Vodoliji prilično prijatna. Oni su poput vetra, hladni i odvojeni miljama od romantike zbog čega njihovi partneri imaju osećaj da se udaljavaju. Veoma je teško pročitati i razumeti šta misle. Ukoliko pokušate, znajte da bespotrebno vršite pritisak na vezu u pokušaju da shvatite njihova osećanja. Zato je bolje da se odmaknete od ove crvene zastave, osim ako ne pokažu suprotno.

Ribe

Dobro poznata stvar u vezi riba jeste da - mogu vam lako ući pod kožu, i to prebrzo. Iako je dobro biti u opojnoj fazi ljubavi, uvek je preporučljivo usporiti i bolje upoznati nekoga pre nego što se potpuno predate. Znate koliko puta isprobate cipele koje želite da kupite kako biste bili sigurni? Isto važi i za upoznavanje Riba.

(Elle)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".