Девица

Што се више ближи крај 2021. године, то се вредној и амбициозној Девици отвара све више шанси како на пословном тако и на емотивном плану. Чим пређемо у 2022, овај знак може да очекује да ће имати дупло више среће него до сада.

Фото: Депозитфото

 

 

На послу могу да очекују нове пројекте, добре идеје и реализацију планова који одавно стоје у месту.

Отвориће вам се и могућност за љубав, а романса коју почнете крајем ове или у првим месецима следеће године може имати блиставу будућност.

Вага

Деца Венере ће од децембра 2021. и од самог почетка следеће године осетити да је срећа на њиховој страни, али и да их у стопу прати њихова владајућа планета која им доноси љубав и радост у живот. Биће активни на пољу каријере и преузимати иницијативу, што ће резултирати успесима - како пословним, тако и финансијским. Ваге ће бити успешне на свим плановима, а отвориће им се и многе нове могућности.

У љубави их очекује пуно страсти и романтичних искри, а неке Ваге би могле да се врате бившем партнеру или реализују везу с неким ко им је већ дуго сфера интересовања.

Шкорпија

Шкорпије ће бити изузетно активне на пољу пријатеља у 2022. години. Упознаће нове људе и започети нова дружења, што ће им отворити нове могућности и на пословном плану у предстојећем периоду. Очекују их добри резултати на свим пољима, а посебно ће их обрадовати унапређење на послу.

Фото: Депозитфото

 

 

На емотивном плану владаће хармонија за заузете Шкорпије, док оне усамљене чека занимљив и романтичан период који ће личити на бајку.

Водолија

Водолије у наредних годину дана чекају пословне понуде какве нису ни сањали. На професионалном пољу догађаји ће ређати, а они ће имати дилему како да изаберу оно што је најбоље. Дешаваће им се да им истовремено стигну по три, четири пословне понуде.

Шта год да прихвате, одабраће добро, јер имају подршку неба. Талас наглих промена може да их узнемири на моменат, али ће брзо схватити да је то нешто најбоље што им се десило у скорије време. Донеће неке важне одлуке које ће имати сјајан ефекат у будућности.

Фото: Депозитфото

 

 

На емотивном плану очекује их склад у породици, а слободне Водолије добиће прилику да разреше неке односе из прошлости који би могли да прерасту у лепу, мирну романтичну причу.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".