Милован Илић Минимакс је преминуо 2005. године, а и данас успомена на њега не бледи као ни на његове оригиналне емисије у којима је угостио бројне звезде Југославије.

Фото: Сарић С.

 

 

Материјали славног Минимакса се и данас користе, а он је с правом један од најпопуларнијих телевизијских водитеља које је Југославија имала. Он се женио два пута, из првог брака је добио сина Игора, док са супругом Биљаном, из другог брака, имао је сина Владимира и ћерку Ану.

Фото: Архива Новости

 

 

Занимљиво је да нико од његово троје деце нису желели да крену тим путем, а најпознатији је свакако Владимир који је објавио 11 музичких албума и сарађивао са бројним реперима, а и познат по саставу "Шаила".

Иначе, Владимир данас изгледа доста другачије, а његов живот су обележили бројни тешки тренуци. Поред смрти оца и других блиских чланова породице, њему је 2014. дијагностикован тумор на пљувачној жлезди, а у тим данима му је највећу подршку пружала супруга Весна. Оперисан је 2013. након чега се успешно опоравио.

 

 

- Ја сам, нажалост, све сахранио. Не бих баш о томе да причам, али буквално све. Имам сестру, жену и сестрића - рекао је у интервјуу за Курир.

Ана је пре две године у једном од ретких разговора за домаће медије проговорила о сећањима на свог оца, тврдећи да ни током најтежих дана није одустајао од онога што је волео. Како је истакла, чим је отишао у болницу имао је једну жељу, а то је да му донесу папир и оловку, како би могао да записује своје мисли.

Фото: Анђела Стевановић

 

 

– Прво што ми је тражио када је легао у болницу били су папир и оловка. Није тражио храну и пиће, него папир и оловку. То је био он. Он има неке необјављене ствари и то се надам да ћемо приказати на изложби коју планирамо – рекла је Ана том приликом.

БОНУС ВИДЕО: