Током деведесетих година, Андријана Дабетић Анчи је блистала као звезда. Међутим, напустила је јавну сцену и усредсредила се на мајчинску улогу, посвећујући се свом сину. Оно што остаје недоречено све до данас јесте идентитет оца њеног детета, пошто Андријана никада није желела да открије ту личну информацију.

 

 

- Марков тата је погинуо у саобраћајној несрећи. Био је то ужасан период, који нисам могла да користим за појављивање у новинама и о коме не причам, нити сам до сада никоме причала о томе. Сигурна сам да би многи таква дешавања у животу искористили да се пише о томе и да их други сажаљевају, али мени није било до такве врсте експонирања.

Фото: Инстаграм принтскин/ majaamarinkovic, Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Било ми је много тешко, месец дана практично нисам излазила из куће, али онда сам се тргла и потпуно се посветила сину, јер нисам могла ништа да променим. Много ми је било тешко због Марка који је остао без оца, јер биће периода у животу када ће му он сигурно требати. Али живот иде даље... - изјавила је Андријана својевремено за "Свет".

 

 

Андријана Анчи Дабетић деведесетих је била омиљена и међу фудбалерима. Али, ни она није била имуна на њих. Са некима је била у вези, а највећа љубав међу спортистима, био јој је Владан Лукић, пише Курир.

Анчи је снимила шест албума, а прошле године је избацила и нову песму.

БОНУС ВИДЕО: