Глумица Нина Нешковић привукла је пажњу публике због глуме у серији "Државни службеник", а недавно је постала главна тема медија као нова изабраница глумца Петра Стругара.

Дипломирала је на ФДУ у класи Драгана Петровића Пелета, а са Јованом Стојиљковић је веома блиска.

Фото: АТА имагес

 

 

Младу глумицу имали смо прилике да гледамо у серијама "Калкански кругови", "Радио Милева", "Клан", "Преживети Београд", филму "Мочвара", а прва улога била јој је у тинејџ серији "Приђи ближе", са 16 година.

Како је једном приликом истакла, Нина је због Небојше Глоговца упловила у глумачке воде.

- Остала ми је неостварена жеља да снимим нешто са њим. Он је био разлог и неко због ког сам заволела глуму. Више пута сам гледала представу "Хадерсфилд", то је његово ремек дело - рекла је за домаће медије глумица.

 

 

Нина је веома блиска са глумицама Јованом Стојиљковић и Мартом Бјелицом, колегиницама са класе, са којима је постала и цимерка.

- Сјајно се слажемо и велика смо сигурност и подршка једне другима. Отворено причамо о свему и оне су мени заиста као сестре. Са Јованом сам играла у серији "Јутро ће променити све", али нисмо имали заједничких сцена, док сам са Мартом играла у "Државном службенику" - рекла је раније Нешковићева.

Дипломирала је на ФДУ у класи Драгана Петровића Пелета и на то је врло поносна. Добро је познато да су Пелетови студенти "осуђени" на успех.

 

 

- Са професором још ниједан пројекат нисам радила заједно, а баш бих волела. Често се сетим свега што нам је Пеле причао током студија - рекла је млада глумица.

О приватном животу је избегавала да говори, а у прошлости се забављала са хирургом, Данком Милинковићем, са којим је делила заједничке успомене путем Инстаграма.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

На питање - да мора да вага између љубави и каријере, на коју страну би тас превагнуо, једном приликом је изјавила:

 

 

- Имам партнера који добро разуме мој посао иако нисмо из исте бранше и ово никад није била тема око које смо се спорили. Најважније је да човек буде професионално задовољан собом, јер само такав и другом може да буде добар. Ни ја не бих партнеру постављала сличан ултиматум - испричала је Нина пре две године.

БОНУС ВИДЕО: