Александра Пријовић једна је од најпопуларнијих младих певачица и учесника музичког такмичења "Звезде Гранда", а њени новији успеси то потврђују.

Након што је заказала концерте у великим аренама широм региона, она је обрадовала обожаваоце у Србији вешћу да ће одржати чак три концерта у Београдској арени у септембру ове године.

Фото: АТА имагес

 

 

Тиме је она утврдила своје место међу највећим звездама на простору бивше Југославије, али тешко да је неко сумњао у Александру, која је бројним хитовима обележила протеклих неколико година.

Александра Пријовић, чије је име у документима након удаје за Филипа,  пасторка Лепе Брене и сина тенисера Слободана Живојиновића, заправо, Александра Живојиновић, постала је позната домаћој јавности учешћем у шоуу "Звезде Гранда", у сезони 2012/13 године.

Она је тада освојила четврто место и добила као награду песму "Још вечерас плакаћу за тобом", а потом је с победником те сезоне Амаром Јашарспахићем снимила дует "Ма, пусти понос". Уследиле су нове песме, нови хитови, а потом 2017. први албум Александре Пријовић – "Тестамент", с којим је "запалила" регион.

Александра до данас има три студијска албума и велики број популарних синглова, а појавила се и у серији "Убице мог оца".

Ипак, мало је познато да се она певањем бавила и пре учешћа у "Звездама Гранда". Александра Пријовић је прве песме снимила већ са 14 година, а једном приликом је у емисији "Ами Џи шоу" испричала да се тада представљала уметничким именом – Ани.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda

 

 

– Тај надимак ми је дао Мића Николић, који ми је тада и урадио две песме када сам имала 14 година – испричала је певачица.

Међутим, овај псеудоним није опстао, а певачица је данас најпопуларнија пуним именом, са својим девојачким презименом, или као Прија.

БОНУС ВИДЕО: