Ивана Вулета је свакако особа која изазива национални понос. Нема особе која није остала затечена њеним невероватним скоком и запаженим успехом. Али само пре пар месеци, Срби су јој нешто гадно замерили.

Фото: Танјуг/АП

 

 

Наиме, када се удала за Марка Вулету, Ивана је променила презиме. Па се тако од тог момента на такмичењима појављивала под презименом Вулета, уместо Шпановић са којим је освојила безброј медаља.

Али Ивана је као и увек остала доследна себи и својим принципима па сада можемо само да јој се дивимо на одлучности и ставу.

Мало ко зна да је Ивана завршила Средњу пољопривредну школу у Зрењанину, те да потиче из породице спортиста. Иванина мама Весна, бавила се атлетиком и водила је једно време школицу атлетике.

Ивана је велики љубитељ тетоважа и има их по целом телу, мада је неке од њих уклонила. Египатски симболи, карте и стихови песама део су тетоважа на телу Иване Шпановић.

Свака од њих има неку симболику. Прву је наводно посветила веренику Владимиру са којим је касније раскинула везу.

На леђима и испод груди су исписани стихови песама Ђорђа Балашевића. Напред је стих из Успаванке за дечака: Олујно је тамо горе, где нас није пуно стигло; а на леђима из нумере Лузер: Али кад дођем кући ту си ти, е ту ће тврђавицу мало теже срушити.

Ивана је такође имала тетоважу мапе света у црвеној боји, карте ас пик и даме и краља, али није их све задржала.

БОНУС ВИДЕО: