- Од пре неколико дана у Аустрији важи правило да у затвореним објектима могу да бораве људи који су вакцинисани једном дозом и који имају PCR тест. Како су правила строга и морају да се поштују, организатор је почео на својим каналима комуникације да апелује на све посетиоце који буду долазили да морају испунити ова правила. Из тог разлога многи гости који нису вакцинисани, одлучили су да се вакцинишу управо због тога да би могли да присуствују Цецином концерту. За сада влада велико интересовање. Простор прима више од четири хиљаде људи, међутим од града је дато одоборење за 2 500 људи. Сви они ће морати да буду вакцинисани и да понесу негативан тест јер ће то бити једини услови да могу да уђу на концерт - објашљава извор.

Фото: АТА имагес

 

- У уторак смо добили информацију да је вакцинисано у Бечу преко 20. 000 људи због нових правила која су ступила на снагу. Од понедељка важи правило да би се људи кретали морају имати једну дозу вакцине и PCR тест. То људима даје могућност да се могу креатити без проблема и ићи на концерте - рекао је Руди који се већ дуги низ година бави организацијом концерата музичких звезда.

- Апеловали смо преко наших мрежа да се људи вакцинишу који нису имали могућнсот или нису до сада хтели. Од понедељак важи да уз потврду о вакцини могу да уђу на концерт без проблема... Информације које смо добили са терена говоре да је велики број људи пристао да се вакцинише како би могли да уђу на концерт – објашњава Руди.

- Радујем се концерту, то је оно што мени даје снагу и енергију. Важно је да буду испуњени сви услови који се тичу прописаних мера, а обећавам публици да ћемо се сјајно забавити и још боље провести - поручила је у поруци, Светалан Цеца Ражнатовић.

(Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".