Иако је отпевала обе песме до краја, након подизања завесе сви чланови жирија су упалили паник тастер. Продукција је тврдила како је Ивана "добар посао", али да то остатак жирија није спознао, што је изреволтирало Цецу Ражнатовић, која им је одбрусила како није фер што они виде такмичара и имају потпун доживљај сваког извођача за разлику од њих.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda

 

 

Марија је истакла како се такмичарка "није саставила" током извођења, а Ана Бекута је додала како је добила главобољу слушајући ове песме. Александар Милић Мили је потом притиснуо тастер "да" и спасио њен даљи опстанак у такмичењу.

Цеца је одбрусила како јој Мили намерно узима такмичаре. Уследила је подељеност чланова публике, када је Саша Поповић понудио дупли хонорар, а Цеца карте за свој следећи концерт. Овог пута већина је гласала за - концерт.

Челник "Звезда Гранда" им се захвалио што су му уштедели новац, а затим упитао да ли ће и он и Мили добити карте, што је певачица и потврдила и најавила како се нада да ће спектакл бити већ у јуну следеће године.

- Ја сам урадио теби три концерта - хвалио се Мили, а Цеца му је жестоко узвратила како није он једини заслужан већ и Марина Туцаковић, али и она сама, јер је тим песмама дала душу коју он нема.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda

 

 

- Да није моје душе знаш ти где би певала - одговорио је бивши сарадник, након чега је уследио никад већи клинч.

- Знам где сам певала, прекини да будеш безобразан, не можеш тако да разговараш са мном. Створила сам те, ниси имао ни гитару, дала сам ти животну шансу. Ја сам увек имала, а ти си зарадио преко мене. Дрзак си и безобразан. Стиди се својих речи, нећу да причам никад више са тобом, ћао - казала је, након чега је устала са своје столице и изашла из студија.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".