Дадиља која је са децом Анђелине Џоли и Бреда Пита проводила готово двадесетчетири сата дневно, седам дана недељно, у једном интервјуу открила је све мрачне тајне контроверзне глумице. 

Фото: Профимедиа

 

 

Док је са супругом Бредом Питом одгајала своју прву биолошку ћерку Шајло, често су били мета критика јер је девојчица годинама виђана у дечачким стварима и са кратком косом. Анђелина и Бред су се правдали тиме да пуштају детету да буде управо онаква како се осећа.

Након што су се развели Бред Пит је често иступао са изјавама да се иза савршеног оклопа, не крију савршени механизми васпитавања деце. Тај период је протекао у бучним свађама и међусобним оптужбама, а чини се да је ипак Бред лошије прошао. Њихова борба око старатељства и даље траје.

Фото: Профимедиа

 

 

- Она је мајка која је веома одсутна због својих свакодневних проблема и каријере, не стиже да се посвети деци и то је рецепт за пропаст- изјавила је дадиља и додала да Анђелина не може да обузда своју децу као и да су она потпуно ван контроле, раде шта им се прохте и не презају ни за чим. 

Она је навела да је постојао неки ред и мир све до развода са Бредом 2016. године, са којим је Анђелина провела више од деценије у браку. 

 

Фото: Профимедиа

 

 

- Анђелина мисли да је кул мама јер се према њима понаша као према одраслима. Али истина је да је деци с времена на време потребан прекор како бих умели да разликују лоше од погрешног. Анђелин ствара више проблема него што доноси доброг и чини им медвеђу услугу. Склона је пићу и скоро свако вече отвори флашу црног вина, а некада и више њих- признаје дадиља и открива да и ако су њена најстарија деца испод границе кад би смела да пију, Анђелина им повремено дозволи да попију чашу две. 

Дадиља тврди и како глумица често због посла мора да гледа видео материјал који садржи насиље и шкакљиве сцене, односно, порнографске сцене, а не устручава се да то показује и деци, што није био случај док је Бред живео у кући.

Фото: Профимедиа

 

 

Она је негирала њене тврдње о успаванкама.

- Чула сам да често изађе из куће увече и оставља децу сасвим саму без неког старијег да их надгледа, а скоро их је оставила на више од десет сати током ноћи док је снимала нови филм - рекла је дадиља

(Стар) 

БОНУС ВИДЕО: