Софија Вергара (51) деценијама уназад важи за једну од најлепших глумица, а сваком новом сликом доказује да јој године не могу ништа. Лепа глумица и звезда серије "Модерна породица" која је све шокирала када је саопштила да се после седам година брака разводи од супруга Џоа Маганијелоа, кида у шестој деценији, а на бруталној линији могу јој позавидети дупло млађе колегинице.

Изгледа као да је сишла с модне писте, а након хит видеа који је снимио њен супруг и показао шта глумица ради на одмору, Софија је усијала мреже новим и то у танга купаћем. Она је скакутала по тераси и лежаљци, а њени фанови су без даха.

 

 

Једна од најплаћенијих телевизијских глумица данашњице Софија Вергара, сасвим случајно је постала звезда. Пре глуме бавила се манекенством и послом водитељке, а фале јој само два испита да постане стоматолог. Уписала је и скоро завршила три године овог тешког факултета. Само су је два испита делила од титуле докторке денталне медицине, али онда ју је на плажи запазио сниматељ због којег је постала заштитно лице рекламе за једно популарно пиће за целу Латинску Америку.

 

 

Након краха првог брака, једно време је била у вези с Крисом Пасијелом, чланом банде која је сарађивала с породицом Бонано. После њега ступила је у везу са колумбијским краљем дроге Андресом Лопезом, а затим и с Ником Лоебом с којим је водила жестоку битку око ембриона.

У јулу 2014. упознала је Џоија Манганијела, а годину дана касније су се и венчали, међутим љубав је пукла и они су саопштили да се разводе.

 

 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".