Dadilja koja je sa decom Anđeline DŽoli i Breda Pita provodila gotovo dvadesetčetiri sata dnevno, sedam dana nedeljno, u jednom intervjuu otkrila je sve mračne tajne kontroverzne glumice. 

Foto: Profimedia

 

 

Dok je sa suprugom Bredom Pitom odgajala svoju prvu biološku ćerku Šajlo, često su bili meta kritika jer je devojčica godinama viđana u dečačkim stvarima i sa kratkom kosom. Anđelina i Bred su se pravdali time da puštaju detetu da bude upravo onakva kako se oseća.

Nakon što su se razveli Bred Pit je često istupao sa izjavama da se iza savršenog oklopa, ne kriju savršeni mehanizmi vaspitavanja dece. Taj period je protekao u bučnim svađama i međusobnim optužbama, a čini se da je ipak Bred lošije prošao. NJihova borba oko starateljstva i dalje traje.

Foto: Profimedia

 

 

- Ona je majka koja je veoma odsutna zbog svojih svakodnevnih problema i karijere, ne stiže da se posveti deci i to je recept za propast- izjavila je dadilja i dodala da Anđelina ne može da obuzda svoju decu kao i da su ona potpuno van kontrole, rade šta im se prohte i ne prezaju ni za čim. 

Ona je navela da je postojao neki red i mir sve do razvoda sa Bredom 2016. godine, sa kojim je Anđelina provela više od decenije u braku. 

 

Foto: Profimedia

 

 

- Anđelina misli da je kul mama jer se prema njima ponaša kao prema odraslima. Ali istina je da je deci s vremena na vreme potreban prekor kako bih umeli da razlikuju loše od pogrešnog. Anđelin stvara više problema nego što donosi dobrog i čini im medveđu uslugu. Sklona je piću i skoro svako veče otvori flašu crnog vina, a nekada i više njih- priznaje dadilja i otkriva da i ako su njena najstarija deca ispod granice kad bi smela da piju, Anđelina im povremeno dozvoli da popiju čašu dve. 

Dadilja tvrdi i kako glumica često zbog posla mora da gleda video materijal koji sadrži nasilje i škakljive scene, odnosno, pornografske scene, a ne ustručava se da to pokazuje i deci, što nije bio slučaj dok je Bred živeo u kući.

Foto: Profimedia

 

 

Ona je negirala njene tvrdnje o uspavankama.

- Čula sam da često izađe iz kuće uveče i ostavlja decu sasvim samu bez nekog starijeg da ih nadgleda, a skoro ih je ostavila na više od deset sati tokom noći dok je snimala novi film - rekla je dadilja

(Star) 

BONUS VIDEO: