Милица Павловић, недавно је издала нови студијски албум "Кучкетина" и том приликом поново скренула пажњу свих медија, публике и оних који је воле али и не воле. Променила је досадашњи тим сарадника и то је свима постало сумњиво, због чињенице да је претходним албумом успела да се попне у сам врх музичке сцене, те се очекивало да тим корацима и утабаном стазом настави.

Фото: АТА имагес

 

 

Сада се један од њених бивших сарадника, млада тинејџ музичка звезда Албино огласио, те открио због чега њихове сарадње нема на поменутом поројекту. 

На питање, због чега је одлучио да не сарађује са плавокосом певачицом, имао је кратак и јасан одговор.

- Финансијски нам је било неисплативо. Имамо много боље и нормалније сарадње са другим неким људима - рекао је Албино између осталог гостујући на једној телевизији.

 

Милица је недавно истакла како му је помогла у каријери, будући да је нумеру "Шећеру" могла да отпева и сама, али је желела да позорност скрене и на, како каже преталентованог момка. Истакла је, како јој је неизмерно драго што је публика препознала то "нешто" у његовом раду и честитала му на свему што је постигао, не скривајући да прижељкује да јој честиткама узврати.

Фото: Јутјуб принтскрин/Imperia TV

 

 

Шта се заправо испод површине крије и због чега је Албино имао тако кратак и жустар одговор, није нам познато, али засигурно је да се нешто много више ту крије.

БОНУС ВИДЕО: