Мирко Пајчин, познатији као Баја Мали Книнџа стекао је популарност у бившој Југославији, певајући родољубиве нумере, а недавно је направио и концерт на Ташмајдану који је окупио све љубитеље његове музике.

Фото: АТА имагес

 

 

Како је окусио славу у свету естраде и зарађивао много, исто тако се и расипао. Зорица Марковић му је помогла да сачува новац, од ког је купио стан у ком и дан-данас живи са породицом. Данас је отац шесторо деце, а мало ко зна како је изгледао у младости, на почетку каријере. 

Баја се није много променио, а остао је доследан и свом имиџу. Данас има коју бору више, али и даље му је остао добро препознатљиви зализак, а и када га год видимо у јавности уредно је обријан, баш као и у младости. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Каријеру је започео у кафана и клубовима, а тематика његових песма је свима добро позната.

- Из чистог зезања почео да певам јер сам писао јако добре текстове, а иначе сам био песник. Када сам осетио да неко не може да донесе то што сам ја хтео, рекао сам да ћу ја макар душу да убацим у то. Када сам први пут чуо "Божић је, пуцају прангије" у Кнез Михаиловој рекао сам да сам успео - испричао је Баја раније у емисији "Пулс Србије".

БОНУС ВИДЕО: