Тенисери Новак Ђоковић и Карлос Алакрас играће данас финале Вимблдона. Јелена Ђоковић је објавила тренутак пред Новаков одлазак у борби за титулу, али и показала како му је породица пожелела срећу.

Јелена Ђоковић, мали Стефан и Тара су највећа подршка најбољем тенисеру света, Новаку Ђоковићу у освајању титула. Тако су и данас уз њега, када игра финале Вимблдона.

Фото: Инстаграм принтскрин/jelenadjokovicndf

 

 

Јелена је, наиме, по старом српском обичају (посипањем воде) пожелела срећу свом супругу и све то снимила.

- Срећно! Гоод луцк - написала је Јелена у опису видеа, док је Новак све време био насмејан и опуштен пред данашњу игру.

Новак Ђоковић данас игра за 24. Гренд слем титулу, односно осму на Вимблдону, а Алкарас за прву на лондонској трави.

Иначе, Јелена је раније говорила како се Новак сјајно снашао као отац.

Ја сам изненађена колико се он добро прилагодио, с обзиром на то колико је он велики професионалац посвећен својој каријери. И била сам јако изнанђена како се он тако успешно пребацио и у пелене и да проходамо. Са нашом ћерком је јако близак и мислим да тај однос између тате и ћерке је видљив код нас у кући. Стефан и ја имамо посебну везу, ал њих двоје баш - рекла је Јелена, која наводи да је веома захвална када види да се у њиховој кући и да оно што је слушала од других људи сада може и да доживи.

Фото: Профимедиа

 

 

- Много сам срећна што је баш он мој животни партнер и што је родитељ са мном - каже Јелена, која са својим супругом често разговара о родитељству.

- Покушавамо да се синхронизујемо и да пред децом будемо тим -рекла је раније Јелена за РТС и открива да она и Новак редовно размењују своја мишљења и промишљања.

БОНУС ВИДЕО: