Milica Pavlović, nedavno je izdala novi studijski album "Kučketina" i tom prilikom ponovo skrenula pažnju svih medija, publike i onih koji je vole ali i ne vole. Promenila je dosadašnji tim saradnika i to je svima postalo sumnjivo, zbog činjenice da je prethodnim albumom uspela da se popne u sam vrh muzičke scene, te se očekivalo da tim koracima i utabanom stazom nastavi.

Foto: ATA images

 

 

Sada se jedan od njenih bivših saradnika, mlada tinejdž muzička zvezda Albino oglasio, te otkrio zbog čega njihove saradnje nema na pomenutom porojektu. 

Na pitanje, zbog čega je odlučio da ne sarađuje sa plavokosom pevačicom, imao je kratak i jasan odgovor.

- Finansijski nam je bilo neisplativo. Imamo mnogo bolje i normalnije saradnje sa drugim nekim ljudima - rekao je Albino između ostalog gostujući na jednoj televiziji.

 

Milica je nedavno istakla kako mu je pomogla u karijeri, budući da je numeru "Šećeru" mogla da otpeva i sama, ali je želela da pozornost skrene i na, kako kaže pretalentovanog momka. Istakla je, kako joj je neizmerno drago što je publika prepoznala to "nešto" u njegovom radu i čestitala mu na svemu što je postigao, ne skrivajući da priželjkuje da joj čestitkama uzvrati.

Foto: Jutjub printskrin/Imperia TV

 

 

Šta se zapravo ispod površine krije i zbog čega je Albino imao tako kratak i žustar odgovor, nije nam poznato, ali zasigurno je da se nešto mnogo više tu krije.

BONUS VIDEO: