Мају Беровић годинама оптужују да лаже када говори о свом правом имену, те да се заправо зове Маида, као и да не жели да призна да потиче из муслиманке породице.

Беровићева је својевремено демантовала ове наводе на друштвеним мрежама, када се обратила свима наводећи да нема разлога да лаже о томе, те да је њено право име Маја.

Православка или муслиманка?

После доста нагађања, појаснила и које је вероисповести, те је открила да се венчала на прелепом грчком острву Родос због православне цркве на њему, која им је омогућавала да остваре оно што су она и садашњи супруг замислили.

Фото: Новости

 

 

- Моје венчање није било баш тако како кажу "тајно". Нисам ја ни од кога ишта крила, једноставно ето нисам имала потребу да на сва звона најављујем да се удајем - истакла је гостујући у једној емисији Маја Беровић, па је додала:

- За Родос сам се определила зато што је он за мене једно од лепших острва у Грчкој и зато што су имали православну цркву. Ми смо имали ето жељу да се венчамо у православној цркви - навела је тада певачица.

Ја сам Српкиња

Беровићева је својевремено и истакла своју националну припадност.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја сам Српкиња и поносим се тиме! Моје једино и право име је Маја - рекла је Маја.

Крштење сина у Храму Светог Саве

Певачица Маја Беровић пре три године са супругом Аленом добила је сина Лава, којег ће крстити 23. јуна.

Маја и Ален ће сина крстити у Храму Светог Саве на Врачару, а гала прославу ће уприличити у једном престижном хотелу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Све је полако у приреми, и као што је већ позанто Маја и Ален су велики детаљисти због чега ништа не препуштају случају. Просто су се сложили да желе сина да крсте сада и брзо одлучили где ће се та дивна церемонија да се деси - рекао је извор близак певачици за "Телеграф".

Постимо за Велики петак

Маја Беровић је недано проговорила и о прослављању најрадоснијег хришћанског празника.

Фото: АТА имагес

 

 

- Људи, ја сам православка! Не знам зашто је многима чудно што славим православни Васкрс. Ален и ја смо раније празник проводили са нашим најмилијима у Босни, а ове године га дочекујемо у Грацу у Аустрији. Претходних годинама фарбала сам јаја са мамом, а сада ћу све сама да завршим. Сигурна сам да ће јаја бити савршена. На Велики петак постимо, а потом у недељу дочекујемо Васкрс - причала је певачица.

(СрбијаДанас.цом)

БОНУС ВИДЕО: