Плени публику крај малих екрана шармом и лепотом и за кратко време постала је миљеница широког аудиторијума.

Фото: З. Јовановић Мачак

 

Открива шта је то навело да јој новинарство буде животни позив, како је изгледао њен први сусрет са камером и телевизијским гледаоцима у живом програму, као и који јој је највећи мотиив да успешно обави радни задатак.

Фото: З. Јовановић Мачак

 

Шта сматра "ексклузивом" и на који начин је дефинише.

Фото: З. Јовановић Мачак

 

- Када кажемо "ексклузива", свако то види из свог угла и да сама та реч има много значења, поготово међу колегама. Волим да радим приче у којима могу да отпутујем, у којима упознајем мештане, особе о којима причам - каже Јелена.

Фото: З. Јовановић Мачак

 

ТВ звезда говори шта је по њеном мишљењу најважније за телевизијско новинарство.

Фото: З. Јовановић Мачак

 

- Таленат ми је много донео, јер док нисам кренула да се бавим овом послом нисам знала да све ово знам да радим, а нико ме конкретно није ни учио. Рад је најбитнији, јер лепо је нешто знати, али без праксе, вежбе или савета, ништа неће бити од вас, ако се не надограђујете. Жеља тиња константно, некад плане, па се накратко "угаси" када се заситите свега, али она је увек присутна, почетак и крај свега - објашњава водитељка.

Фото: З. Јовановић Мачак

 

О свему томе и многим другим стварима, разговарала ја са аутором и водитељем, Душаном Цакићем.

Фото: З. Јовановић Мачак

 

У наставку, у видеу испод, на видео-платформи "Новости" погледајте ново издање емисије "Са звездама на ти".

А сутра, у понедељак 17. јула и на званичном Јутјуб каналу "Вечерњих новости", погледајте деветнаесто издање емисије "Са звездама на ти".