Уморна од саме себе, инфлуенсерка Британи Алин одлучила је да оде на "соло медени месец" и обећала је себи да ће престати да зависи од мушкараца који ће бити извор њене среће. Она је открила да је отпутовала у Лондон 2022. године и замрзнула јаја пре него што је резервисала одмор из снова у Француској и Италији, и каже да од тада живи „сјајним самачким животом“, наводи Њјујорк Пост.

- Мислим да свако има дане када мисли да жели дубоку романсу, али ја углавном не осећам притисак да се венчам. Моја најдужа веза је трајала око пет година и чинило се као заувек, али није. Ипак, схватила сам да не журим и да могу да пронађем 'љубав свог живота' - рекла је она на снимку на Јутјубу. Према Алин, њен поглед на живот потиче од њених родитеља.

- Имала сам родитеље који су ме заиста увек подржавали, увек су били реални и говорили су ми да желе да све у животу доживим и да се забавим - наставила је она. Алин је рекла да су јој родитељи рекли: „Брак је невероватан. Деца су невероватна, али то није савршено решење и заиста је тешко, немају сви савршен брак или савршену децу.”

Како каже инфлуенсерка, родитељи су је подстакли да живи пуним плућима, тако да није превише забринута због притиска друштва.

Као двадесетогодишњакиња је била потпуно другачија.

- Хтела сам да будем мајка која остаје код куће. Била сам заљубљена у момка којег сам познавала из средње школе и мислила сам да ћемо живети у истом граду, венчати се и имати децу до моје 27 или 30 године. Али раскинули смо и ја сам отишла у сасвим другом правцу – признала је она.

После раскида, Алин је схватила да медени месец не би требало да буде ограничен само на брачне парове.

- Има толико места на које сам желела да одем, али сам чекала тог савршеног партнера, савршену везу. Јужна Француска је била једна од њих, али и Италија, такође афрички Safari. Сада када сам у средњим или касним тридесетим, питам се, чекајте, шта тачно чекам? - рекла је.

Откако је почела сама да путује, Алин је такође почела да објављује снимке са својих путовање на друштвеним мрежама, са намером да послужи као извор оснаживања за друге неудате жене. Тврди да се људима веома допао садржај и да је добила хиљаде порука од жена које планирају да ураде исто што и она.

БОНУС ВИДЕО: