И док се већинма њених колегиница ботксира и подвргава третманима подмлађивања, звезда серије "Пријатељи" достојанствено стари.

Она се не стиди ни своје седе косе, као ни урезаних бора на лицу, што је и показала својим пратиоцима на поменутохј мрежи.

Глумица је објавила видео у којем показује своје производе за негу косе, а за ову прилику је обукла лежерну комбинацију, мајицу, хеланке и спортске патике.

Осим тога, предњи део косе склонила је с лица и похвалила се седим праменовима, а фанови су јој у коментарима писали да су одушевљени њеним изгледом.

"Надам се да ће Џенифер остати природна", "Овако је много атрактивнија", "Прелепо је видети жену која не робује стандардима лепоте", "Овим малим потезом си ме охрабрила да прихватим себе такву каква јесам", неки су од коментара.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/јенниферанистон

 

Показала је и како изгледа док вежба, а њена линија изгледа као код девојчице. Затегнута као праћка показала је шта све ради у теретани, а многи су приметили да је у јако доброј кондицији.

Није ни чудо што је миљеница мушког рода!

Иначе, глумица је у недавном интервјуу за АФП проговорила о томе како се серија "Пријатељи" веројатно у данашње време не би емитовала у ударном термину.

- Било је ствари које заиста нисмо урадили намерно. Можда смо негде погрешили, али данас је публика осетљивија. Неке сцене би веројатно биле мета "цанцел" културе - рекла је тада Џенифер коју сви познају као Рејчел из популарне серије.

Једном приликом је за часопис "Аллуре" позирала у Цханеловом мини бикинију из 1996. године. Њена насловница одушевила је јавност, а многи нису престајали да причају о мучној борби коју је прошла.

Глумица је признала како је жарко желела да постане мајка, те се због проблема с неплодношћу подвргнула ИВФ-у, а пила је и кинеске чајеве, но ништа јој није помогло.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".