Њих двоје већ неко време живе у Севиљи, где Немања игра за тамошњи фудбалски клуб, а када су обавестили јавност да чекају девојчицу, план је био да се цела породица настани у Шпанији. 

Ипак, Анастасија је нажалост изгубила бебу, а како се сад наводи жели да се врати у Србију како би у тешким тренуцима била уз своју породицу. 

Како "Блиц" наводи, Анастасија је добила шпанске папире, те то више није разлог због којег није могла да допутује у своју земљу. 

Фото: АТА имагес

 

 

- Пошто пролази кроз веома тежак период, жели да неко време буде са породицом. Дуго није долазила у Србију јер је чекала да се среде папири који су јој потребни за живот у Шпанији. Пошто је то завршено, сад може да долази кући кад год пожели. Потребан јој је мир, па је угасила свој профил на Инстаграму и повукла се из јавности. Уз њу је све време Немања и он јој је највећа подршка - наводи упућени извор.

Ражнатовићева ће сада први пут видети и млађег сина свог брата Вељка, Крстана, који је рођен другог дана Ускрса. 

- Много јој је тешко пало што није могла да види Вељковог и Богданиног другог сина, осим преко камере на телефону. Коначно ће моћи да га загрли и пољуби и срећна је због тога. Недостајао јој је и мали Жељко, ког обожава. Уз њих двојицу, али и мајку Цецу и тетку Лидију Оцокољић, успеће да се брже опорави од свега и настави даље - прича извор Информера.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".