Анастасија Ражнатовић и познати фудбалер, Немања Гудељ нажалост су изгубили бебу. Немања се огласио на Инстаграму те са пратиоцима поделио ове тужне вести.

Светлана Цеца Ражнатовић открила је својевремено да је са покојним супругом, Жељком Ражнатовићем Арканом, очекивала дете још пре њиховог венчања, али је нажалост, дошло до спонтаног побачаја.

Фото: Инстаграм принтскрин/raznatovicanastasija

 

 

- Изгубила сам бебу у трећем месецу трудноће - открила је Цеца Ражнатовић после 27 година ћутања.Певачица је имала спонтани побачај месец и по дана пре него што се удала за Жељка Ражнатовића Аркана 19. фебруара 1995.

Све детаље овог трагичног догађаја фолк звезда је први пут испричала у документарно-играном серијалу “Цеца шоу” на Блиц телевизији.

- Жељко и ја смо чекали бебу пре него што смо се венчали. Свадбу смо заказали у фебруару, а ја сам пре тога остала у другом стању. У међувремену сам, нажалост, изгубила бебу - рекла је Цеца у емисији.

Фото: АТА имагес

 

 

Упркос великом губитку, певачица и њен покојни супруг одлучили су да наставе припреме око венчања:

- Договорили смо се да не померамо датум свадбе, па смо судбоносно "да" изговорили када смо и планирали - 19. фебруара 1995.
Ово је први пут да је певачица испричала да је пре Вељка и Анастасије чекала дете са Арканом.

Како Информер сазнаје, Жељко није желео да ико сазна за то, па је све до смрти чувао ову тајну. Поверио се само куму Бориславу Пелевићу и нагласио му да држи језик за зубима.

- Аркан је за губитак детета испричао само куму. Рекао му је: "Цеца је изгубила бебу. Ником ни реч о томе!" Пошто му је Пелевић био одан пријатељ, тајну је однео у гроб - каже извор близак породици Ражнатовић.

 

Фото: Д. Миловановић

 

 

После свадбе, певачица је поново остала у другом стању помоћу вантелесне оплодње.

Годину и по дана касније певачица је на свет донела и ћерку Анастасију. Породичну идилу прекинуло је убиство. Аркан је убијен у хотелу "Интерконтинентал" 15. јануара 2000. године.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: