Анастасија Ражнатовић је свој профил на Инстаграму привремено угасила, па се потпуно повукла из јавности, желећи да тежак период проведе са Немањом Гудељем и уз подршку најближих, а он се данас огласио на друштвеним мрежама и у више објава захвалио обожаватељима на подршци после саопштавања тужне вести.

- Хвала вам! - написао је у једној од објава, док на другим видимо поруке подршке и њега са колегама.

Фото: Инстаграм принтскрин/nemanjagudelj

 

 

Гудеља и његову Севиљу сутра очекује финале Лиге Европе против Роме, а шпански навијачи су у подршци Немањи и саиграчима написали да играју за преминуле фудбалере који су играли за тај клуб, Хозеа Антониа Рејеса и Антонија Пуерту, као и за нерођено дете српског пара.

- Играјте за њих - поручили су тамошњи навијачи.

Фото: Инстаграм принтскрин/nemanjagudelj

 

 

- Поделили смо са вама лепе вести и били сте свим срцем, честиткама и порукама уз нас. Хвала на томе. Нажалост, сада имамо лоше вести, али знамо да ћемо имати вашу подршку и разумевање да о томе не желимо да причамо. На нашу велику жалост Анастасија и ја смо изгубили нашу бебу. Ово је болан тренутак за нас, али наша љубав ће и ово победити - написао је фудбалер јуче на свом Инстаграм профилу.

Анастасијино последње оглашавање било је пре неколико дана, када је славила рођендан. Анастасија је тад окачила низ сторија, где су њени фанови направили видео записе поводом рођендана. Један снимак ју је посебно дирнуо, на коме видимо Ражнатовићеву док је била девојчица, како препричава доживљаје и изненађење које су јој тада приредили за рођендан. Уз видео додала је емотиконе који плачу, пуно срце и руке које се моле.

Фото: Инстаграм принтскрин/nemanjagudelj

 

 

Немања Гудељ је тад својој драгој приредио незаборавно изненађење. Он је, наиме, изненадио Анастасију тортом на којој је писао број 25, а онда и шареним балонима и плишаним играчкама.

- Волим те - написала је она тада у опису објаве.